PRbeta Agency organizează curs practic – Strategii de comunicare online

În 14 și 15 aprilie 2016, PRbeta Agency organizează, la Oradea, curs practic dedicat celor care doresc să învețe cum să realizeze corect și aplicat o strategie de comunicare online. Cu o experiență de peste 5 ani în relații publice și organizare de eveniment, PRbeta Agency susține activ formarea oamenilor de comunicare, organizând, periodic, cursuri de formare și workshop-uri dedicate acestora.

Cursul practic va fi susținut de Oltea Zambori, Managing Partner al PRbeta Agency care, în decurs de două zile (câte 8 ore/zi), va atinge mai multe puncte de interes, utile tuturor celor care vor să învețe cum să comunice online eficient. Eu m-am înscris la curs și vă recomand cu drag să participați dacă vreți să vă dezvoltați în direcția comunicării online.

Temele de discuție abordate vor fi:

1. Introducere în PR și comunicare – definiție, tendința transformării comunicării clasice în comunicare online, scopul PR-ului și audiența
2. Provocări și oportunități ale comunicării online
3. Particularități ale comunicării clasice și tranziția către comunicarea online.
4. Reguli despre abordare a principalelor grupuri țintă și stabilirea canalelor de comunicare
5. Ce se face vs. ce nu se face în PR
6. Cum se face un plan de comunicare – pentru comunicarea continuă, cu strategie pe 12 luni; cum se face un plan de comunicare pe o campanie integrată
7. Tipuri de comunicare (comunicarea orientată spre rezultat, comunicarea informală, comunicarea internă, comunicarea persuasivă și comunicarea negativă)
8. Tehnici comune de promovare
9. Limbaj specific comunicării și PR-ului comercial
10. Exemple de campanii creative ale companiilor românești și străine
11. Indicatori de performanță a comunicării (măsurarea rezultatelor)
12. Exerciții practice

Prețul cursului este de 250 de lei (T.V.A. inclus) de persoană. Înscrierea se face la adresa de e-mail contact@prbeta.ro, menționând la subiectul mesajului „Înscriere curs comunicare Oradea”. Toți cei înscriși vor primi pe e-mail detalii despre program și locul de desfășurare.

Partenerul logistic al evenimentului este Continental Hotels. Mai multe detalii despre PRbeta Agency: www.PRbeta.ro și www.facebook.com/PRbeta

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.