Lecție de dresaj

Roș-albaștrii demonstrează că sunt o mare echipă întotdeauna atunci când este nevoie să o facă.

Cu un antrenor inspirat și curajos, care nu a închis nici un moment jocul și a introdus atacanți chiar și atunci când echipa noastră conducea și ar fi putut să se blindeze în apărare, Steaua nu avea cum să piardă acest meci.

Echipa noastră a dominat clar acest joc, dând senzația, chiar și după golul norocos înscris de Niculae din penalty, că victoria este îmbrăcată în roș-albastru la acest derby.

Raul Rusescu a marcat două goluri cu execuții de mare atacant, iar Mihai Costea a pus sare și piper pe rănile deschise ale dinamoviștilor.

O victorie mare și, fără a folosi cuvinte mari, strălucitoare, așa cum a fost și va fi echipa noastră mereu.via.

Ce ar mai fi de adăugat? Doar sincere felicitări pentru Ilie Stan și pentru cei 13 jucături care mi-au făcut un cadou genial cu 2 zile în avans. #haisteaua!

разместить бесплатную рекламу на телевидениеместонахождение мобильного телефонапрограмма для взлома страницы вконтакте бесплатноденьги в кредит на мтс на телефонbedava casino oyunlar? oynawedding anniversary caricature in nyпутевки в танзаниютанзани¤ сезон дл¤танзани¤ турысафари танзани¤ советмаршрут на гору килиманджароформирование положительного имиджаразработка мобильных приложений стоимостьпутевки в тайланд в августереестр адвокатов киевоптимизация яндекс маркетанасос для полотенцесушителяконтекстная реклама googleкастрюля москвадайв таиландкупить скатерть магазинсправка о болезни спбинтернет маркетинг раскрутка сайта

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.