The Saturdays

Azi am descoperit o trupă relativ nouă: The Saturdays. Sau cel puțin nouă pentru mine. Se pare că formația există din 2008, an în care au scos 4 piese. Cum acestea nu au rupt gura târgului, în 2009 au început cu un cover după Depeche Mode – Just can’t get enough.

Una dintre cele mai recente piese a lor este cea care mi-a atras atenția: Forever Is Over. Sună surprinzător de bine pentru o trupă care încă nu a ieșit din anonimat. Sau mă înșel cumva? Ați auzit de fetele astea?

Vă las cu cele două melodii menționate anterior(în caz de curiozitate găsiți mai multe pe tube).


Share/Save/Bookmark

разработка дизайна сайта ценапрограмма для накрутки лайков скачатьformhack скачать торренткак получить кредит на открытие бизнесаbedava casino oyunlar? pokerpicnic table caricatureмачаме килиманджароописание маршрута умбве на килиманджаромай турвосхождение на килиманджаро лето 2015кредитная карта альфа банк как активироватьprivate party caricaturistст.190 ч.1 ук украиныкипр отдых цены тез путевканаполнение сайта контентом ценаpr продвижениекаркасные панели ценаожог 2 3 степенипроект домов из европыseo search engine optimisationпокрывало Mazdaреклама в электронной коммерцииалкотестеры москва

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.