lmgtfy.com

Aseara am dat peste un tool foarte tare daca vrei sa te distrezi pe seama cuiva. Sigur, store la fel ca si mine, purchase ai intr-o lista(Y!M, twitter, fb, etc.) ceva prieteni/amici care tot timpul cer chestii simple de facut de pe net. Gen, “cine imi scoate o melodie?” sau un film sau “cine stie ce inseamna” indiferent ce iar ca sa ii raspunzi trebuie sa cauti tu pe google si apoi sa ii dai raspunsul. E destul de enervant mai ales cand e vorba de o melodie sau un filma care nu vine chiar asa de usor. As prefera sa folosesc timpul cat astept melodia sa ii explic cum sa foloseasca torrents ca a doua oara sa nu mai aiba nevoie de mine.

Dar nu stiam cum sa fac asta intr-un mod in care sa nu se supere pe mine. Se pare ca si altii au avut aceasta problema si au realizat un site simpatic fix in acest scop. Let me Google that for you (lmgtfy.com) functioneaza in 3 pasi simpli:

1. Introduci ceea ce cauti ca in mod normal la Google;
2. El iti genereaza un link asemanator celui returnat de Google dupa o cautare;
3. Trimiti acel link prietenului in cauza si astepti reactia.

Am facut un test ca sa va arat ceea ce va vedea prietenul in cauza…

Ma gandesc ca dupa ce vede treaba asta se va simti destul de prost cat sa nu-ti mai ceara lucruri simple de pe net alta data dar va fi destul de amuzat cat sa nu se supere.

Share/Save/Bookmark

?????????? ??????????? ????? ?????? ???????? ?????? ??? ??? ???????????? ?????? ????????????? ????????????????? ????????? ????? ?????? ??????????bedava casino slot oyun oynagig cartoonist?????? ???? ???????????? ?? ??? 2015 ?? ????????????? ?????????????????¤ ??????????????? ???????????? ????translate english to afrikaans?????????? ?????????? ??????????????? ? ????????? ????? ???????cartoon scketch?????? ????????? ????????????????????? ??? ?????? ?????????? ??? ????????????sexe vibromasseur???????????? ??????????? ?????????? ?? ??????? 302? ? ??????best binary website

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.