Concluzii #vot2009

Anul acesta am urmarit strile si noutatile despre desfasurarea alegerilor exclusiv pe twitter si am avut ce citi… Conform uberVU au fost 360 de mesaje care contineau cuvantul cheie #alegeri si 262 ce contineau #dezbatere. #vot2009, mind cuvantul cheie pentru turul II nu a prea prins se pare el avand doar 11 aparitii pana la ora asta.

Oricum, pharm a fost amuzant si informativ in acelasi timp tot acest proces. Insa, dupa ce am stat o zi departe de rezultatul alegerilor (macar de ziua mea sa nu ma stresez cu politica), am ajuns la cateva concluzii…

1. Fara un partid puternic in spate esti varza (ex: Oprescu, Cernea, Hunor, Gigi, etc…);
2. In turul II a pierdut Geoana, nu a castigat Basescu. Mi-a placut mult discutia in care se sustinea ca daca Geoana ar fi plecat in concediu in ultimele 2 saptamani ar fi castigat. Oare ce era daca nu ar fi fost vizita la Vantu dinaintea dezbaterii???
3. Filmul cu “lovirea copilului” mai mult l-a ajutat pe Basescu decat l-a incurcat;
4. Desi campania era gata, Basescu a mai ajuns la multa lume prin interviul acordat lui Zoso;
5. Daca statea in opozitie, continua cu “Campania Bunului-Simt” si le zicea simpatizantilor sa voteze cum cred ei mai bine Antonescu lua lejer alegerile din 2014;
6. Am ramas cu o noua injuratura in vocabular: “Esti mai prost ca Geoana!”;
7. De furat au furat toti dupa cum zicea si Ponta: “Mecanismul lor de fraudare a functionat mai bine…”; asa ca e tot una pana la urma. Macar de-ar face treaba odata in loc sa se certe intre ei;
8. Am castigat o lada de bere de la Adi cu care aveam pariu de mai multi ani ca iese Basescu;

Si ultima, care este mai mult o dorinta sau speranta: dupa aceste alegeri sper ca oamenii din .ro sa inceapa sa se bazeze mai mult pe sursele online mfata de cele traditionale. Pentru ca intr-adevar sunt relevante si vin mult mai repede decat cele offline.

Share/Save/Bookmark

???????? ??????????? ??????? ?????????????? wi fi ?????? ????????? ?????????????????? ????????????? ??????????????? ?? ????????? ????????? ?????merit crystal girne??????? ????????? ? ???? ??? ???????? ? ??????????????? ?? ????????? ??????? ??????????????????? ?????? ? ???? qiwi??????? ?????? ?? ????????? ???????? ????? ???????? ????????? ????? ???????????? ???????? ??????????????? ?????????? ?? ???????????????? ? ???????????? ????????? ????????????????? ????? ?????????????????????? ????????????????????? ????? ? ??????seo ??????????? ? ??????????? ????????????? ??????? ? ?????? ?? ????????car cover vinylvibro masseurs??????????? ? ?????? topodin com??????? favicon ??????

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.