Băsescu vs. Mihai

Am căutat zilele astea în cărți de istorie pentru că îmi mai era clar de la orele din liceu ce se întâmplase atunci. După ce am revăzut faptele am căutat și pe internet, unde am dat peste un articol genial din New York Times care zice printre altele:

Michael became king again in 1940 when Romania’s fascist dictator, Ion Antonescu, forced Carol to abdicate. Michael’s shining moment came four years later when he overthrew Antonescu and abruptly switched sides from the Nazis to the Allies. Some historians credit his act with shortening the war by weeks and saving tens of thousands of lives.

Personal aș prefera sistemul cu Rege și Premier. Poziția de Șef al Statului (fie că e Președinte sau Rege) presupune întâlniri/negocieri cu alți șefi de state, cu instinuții europene și mondiale. Un om care a participat la evenimente alături de membrii ai familiilor regale și a fost în atenția media de când era copil sigur s-ar descurca mult mai bine decât un om de rând.

Dar, până să avem un asemenea sistem nu îmi rămâne decât să sper. Si să îl rog pe Băsescu să gândească puțin înainte să vorbească despre un om care a salvat zeci de mii de vieți…

проверить сайт на вирусместонахождение телефона по номеру бесплатнобаза паролей yandex ruденьги в долг мтс крымcasino oyunu oynaсделать пиар компании гостиницысафари туры в африкутанзани¤ алтезакредитные карты банк возрождение отзывыденьги в долг самарская областьдам деньги в долг под расписку липецкландшафтный эскизчугунные казаны купитьпосуда биолотопление биметаллические радиаторырепутация в сети интернетпермь сип панеликак лечит простудукаркасный дом санкт петербурграскрутка веб сайтовтуры из киевалучшие регистраторы цена оптимизации web сайтов

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

2 thoughts on “Băsescu vs. Mihai

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.