Cine va conduce Liga Națională de Baschet?

După cele 3 motive de mândrie pentru microbiști de ieri, azi am un motiv de mândrie pentru iubitorii baschetului. Unul puțin mai local: CSM Oradea.

Momentan, CSM Oradea se află pe locul 2 în clasament cu 11 puncte din 6 meciuri, în urma echipei Gaz Metan Mediaș care are 13 puncte din 7 meciuri. Probabil că dacă ar fi la zi cu meciurile jucate, ar fi la egalitate pe primul loc. Deci, un meci direct ar fi defapt o luptă pentru supremație în Liga Națională de baschet.

Ei bine, vineri, de la ora 20:00, în Arena Antonio Alexe, cele două echipe se vor înfrunta pentru a decide cine va conduce în clasament.

Meciul se anunță unul foarte interesant, ambele echipe venind după succese importante. CSM Oradea a câștigat în deplasare cu Asesoft Ploiești iar Gaz Metan Mediaș a câștigat acasă cu U Mobitelco Cluj Napoca weekendul trecut. Între timp, Gaz Metan Mediaș a mai jucat un meci în grupele FIBA EuroChallange cu JDA Dijon, după prelungiri. Deci ambele echipe stau bine moral cu, poate, un mic plus la capitolul fizic pentru Oradea care nu a jucat în mijlocul săptămânii un meci cu prelungiri.

Cu toate acestea, meciul va fi foarte disputat iar CSM are nevoie de o sală plină pentru a câștiga. Pentru a răsplăti fanii care au venit în număr mare în acest început de sezon, dar și pentru a asigura o sală plină pentru acest derby, conducerea CSM-ului a decis să lasa intrarea liberă la meci. Deci, ne vedem la sală. Și, ‘hai CSM‘!!!

раскрутка сайта под поисковикибаза паролей вконтакте торрентанонимайзер вконтакте зеркало бесплатнокредитные карты без справок о зарплатеslot makineleri casinoраскрутка сайта ценатур сафари в африку ценагде взять деньги в кредит срочнотур афика сафариденьги в долг город ковровотдохнуть в африкеprofessional translatorгусятница чугунная купитьразработка программ под андроидкиев адвокатпродвижение сайта самостоятельнорадиаторы в квартируgoogle adwords контекстная рекламаsous vetements sexy pas cherhow can you make a video on youtubeцены на авто в польшевнешняя MMS-камераopteck binary trading

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.