Alegeri la PNL Oradea

Ieri seară, la Filarmonică, au avut loc alegerile pentru Biroul Permanent Municipal al PNL Oradea. La eveniment au participat și Crin Antonescu, Teodor Meleșcanu și Cornel Popa.

După cum anunța și bihon.ro, primarul Ilie Bolojan a fost reales în fruntea biroului iar surprizele au fost vice-primarul Carp care abia a prins un loc în birou(poziția 13 din 14) sau șeful consiliului local Dan Octavian care a prins ultimul loc de membru supleant.

Ce mi-a plăcut însă cel mai mult din toată seara au fost câteva cuvinte adresate de către Ghiocel (cum îl alintă unii prieteni) despre moțiunea propusă spre dezbatere la Congres. Este vorba de modificarea procedurii de vot în sensul că un anumit candidat la vreo funcție să candideze împreună cu o echipă. Am auzit câteva păreri cum că nu ar fi democratic deoarece le ia posibilitatea unora de a candida. Eu zic că nu îi oprește nimeni să se adune toți doritorii care nu ar fi în acea echipă și să candideze și ei ca o a doua echipă. Motivul pentru care personal susțin ideea ar fi că nu poți să îți asumi anumite obiective și realizări cu niște oameni cu care nu știi sau nu poți lucra sau chiar mai grav care nu vor să lucreze cu tine. Și am pățit-o de câteva ori și la cercetași și în alte locuri…

Dar vom trăi și vom vedea ce va fi la Congres. Până atunci mai trecem printr-o tură de alegeri la TNL Oradea, grupul de tineret al PNL la care încep să mă gândesc tot mai tare să candidez…

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

2 thoughts on “Alegeri la PNL Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.