Geeky Gadgets

Pierzand vremea pe internet am dat peste un site destul de dragut: Geeky Gadgets. Aici am gasit printre alte chestii cateva accesorii pentru telefonul meu care mai de care mai ciudate.

O tastatura anexata pentru scrisul mai usor de mailuri si care are si rol de carcasa.

Un obiectiv pentru facut poze, care se atasaza magnetic si care ofera 2x zoom.Un incarcator pe baza de energie solara. Disponibil in diferite culori: verde, mov, albastru, gri, negru, rosu sau alb.

Cercei IPhone.


Sound Clip.
Mareste claritatea si volumul sunetului.

O carcasa cu baterie de rezerva si un blitz pentru poze.

Oare ce urmeaza? Ciocolata in forma de cutite elvetiene??? Da’ stai putin. Asta exista deja.

Share/Save/Bookmark

реклама сайта яндексодноклассники через анонимайзер хамелеон зеркаловзлом email бесплатнокредитная карта платинум альфа банк отзывыucretsiz casinotranslation korean englishсафари тур altezza travelкогда идти на килиманджаропрограмма сафари дл¤ посещаемостисафари в африку ценыденьги в долг гражданам снгкупить посуду в москвесковородки с керамическим покрытием отзывыинтернет магазин кухонной посуды россияphonetic spelling translatorитальянские ванныстроительство домов под ключ чебоксарыпростуда насморк лечениетур вьетнам цены на двоихмагазин кухонной посудыbritax marathon car seat canopyинтернет рекламааренда недвижимости pinecrest

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

One thought on “Geeky Gadgets

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.