Wild Carpathia

Eu am tot zis că nu știm face turism în România. Ca norocu’ că au venit alții să facă în locul nostru. Au venit băieții de la TopGear să facă emisiune pe Transfăgărășan. A venit Travis Rice să facă un film despre snow-boarding(bine, a filmat și în alte locații din lume). Iar acum a venit Prințul Charles împreună cu cei de la Travel Channel să povestească despre Transilvania în Wild Carpathia.

Documentarul prezentat de Charlie Ottley este dedicat, în primul rând, Carpaţilor şi pădurilor lor, descrise ca “ultimul mare teritoriu sălbatic al Europei”. Invitatul de onoare este, fireşte, prinţul Charles. Filmul a făcut senzaţie încă dinaintea premierei, datorită unei declaraţii şocante a moştenitorului coroanei britanice: “Genealogia arată că sunt un descendent al lui Vlad Ţepeş. Aşa că am interese în această ţară”, a spus Charles, care a continuat spunând că România este “ultimul colţ al Europei unde vezi ce înseamnă cu adevărat sustenabilitatea, rezistenţa naturii şi păstrarea unor ecosisteme întregi în beneficiul întregii omeniri”.

Documentarul întreg dedesubt. Enjoy!

поисковое продвижение со скидкойвзлом пароля сайта одноклассникиподбор паролей wifi androidвзять кредит в банке михайловскийbedava casino slotпромо сайт примердам деньги в долг ишимоформить кредитку онлайн дельта банки экскурсии по танзаниидельта банк кредитная карта процентыденьги в долг срочно в нальчикепиар кампания гостиницыЧугунная сковородауфа черногория путевкиузнать тиц сайтакупить конвектор в харьковеметоды лечения угревой сыпиcar cover for mustanglingerie sexiТашкент укладка ламината цена за метр квадратныйTrendVisionигры про автоматы

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

3 thoughts on “Wild Carpathia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.