Swing Vote

Aseara am vazut un film destul de interesant. “Swing Vote”.

Swing Vote este o comedie regizata de Joshua Michal Stern, in care joaca Kevin Costner, Kelsey Grammer, Willie Nelson, Stanley Tucci, Dennis Hopper sau Nathan Lane.

Personajul lui Costner, Bud Johnson, este un american tipic – tata divortat, betiv, somer, un om simplu care a renuntat de mult sa mai spere la a realiza ceva maret. A realizat ca nici macar votul nu conteaza. Cine trebuie iese presedinte indiferent de votul lui. Sau asa credea.

Dupa ce adoarme beat in masina si uita sa mearga la vot, este inlocuit la urna de fata sa care se strecoara sa voteze in locul lui. Cand sa voteze se opreste curentul votul fiind inregistrat dar vid. Si astfel, Bud ajunge in situatia de a avea de ales urmatorul presedinte al Statelor Unite.

Filmul, desi departe de Oscar, este un film care vorbeste despre importanta fiecarui vot, a fiecarei persoane. Kevin Costner este la fel de carismatic chiar si in postura de om distrus. Impresioneaza prin determinarea unei fete de gimnaziu de a face lumea un loc mai bun. Destul de amuzant, mai ales in duelul media dintre cei doi candidati – un democrat care porneste o campanie anti-avort, si un republican caruia ii pasa brusc de mediul inconjurator.

Memorabil momentul in care serviciul secret reusesc sa piarda fata lui Bud:
“Bud Johnson: You guys protect the President!
Lewis: She’s… she’s smarter.”

Asa ca, daca nu va deranjeaza putine injuraturi si cateva referinte la niste subiecte contreversate cum ar fi avortul, legalizarea casatoriei pentru homosexuali sau legalizarea marijuanei, puteti merge sa il vedeti; are un mesaj constructiv.

проверка тиц сайтаpagehack полная версия скачать бесплатноодноклассники okneoкредит кредитной картойslots oynapr продвижение сайта проверитькредитная карта с лимитом альфа банктуры восхождение килиманджаро сафариэкскурсионные туры в танзаниюденьги в долг в самарекилиманджаро компаниипродвижение бренда через интернет турпродуктатур испания мароккопутевки в болгарию отзывы путевкаистовswedish translatorsрадиаторы биметаллические royalmototera отзывыкак проявляется подаграcar cover for 1999 bmw z3Вирусный маркетинг — практикамедицинскую справку по форме 086-уweb маркетингbanc de binary location

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.