One dollar movies

O noua afacere cu filme s-a nascut pe fondul crizei. Compania Redbox a inceput sa inchiriaze DVD-uri prin automate similare celor de cafea la pretul de 1 dolar bucata. Si cum era si de asteptat, malady afacerea a prins si lumea din SUA nu mai apeleaza la lantul de magazine Blockbuster care au preturi mult mai mari.

Un studiu realizat de o companie locala sustine ca pagubele suferite de Hollywood in urma initiativei Redbox se ridica la 1 miliard de dolari pana in momentul de fata si estimeaza ca pe viitor pierderile vor mai creste cu inca 500 de milioane…

Pentru noi insa afacerea celor de la Redbox inseamna ca putem sa nu ne mai stresam cautand nopti intregi pe DC sau pe torrents printre variantele cam ale unui film pana sa gasim o calitate rezonabila la care sa ne uitam. Asa ca eu unul personal sunt pentru. Dar sunt curios totusi peste cati ani va aparea la noi automatul de filme. Voi ce ziceti?

Share/Save/Bookmark

?????? ??????? ???????? ???????? ?????? ??? ???????? ?????? ????????????? ??? ????????????? ???????? ? ?????royal merittranslate russian text to english????? ?? ???????????? ?????????? ? ???? ?????????????? ????????? ????? ? ?????? ?????????????? ????? ? ???? ?????? ????? ???????????????¤ ? ??????????? ?? ????????????????? ????????????????????? ??? ? ?????????????????????? ????????????????????? ???????????? ???? ? google ???????????????????? ??????????? ???????? ?? ??? ??????? ?????????? ??????????????????????????? ?? ???? ???????????? ??????? ?????? ????????????? wok ???????????? ? ??????????? ????? ????blu-ray 3d ????? ??????

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

One thought on “One dollar movies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.