Bogdan în Țara Minunilor

Am fost și eu la Alice ca tot omul cu Radu și Anita. Din start pot spune că mi-a plăcut deși am stat în spate (am înțeles că rândurile 3-4 sunt cele mai bune pentru o experiență 3D cât mai bună). Mă așteptam la povestea clasică dar abordarea ca o continuare m-a surprins.

Mi-a plăcut atitudinea ei (Alice, jucată de nou apăruta Mia Wasikowska) în lumea reală, refuzul de a se conforma la ceea ce o majoritate consideră normal. Acum câteva mii de ani era perceput ca “normal” varianta că planeta ar fi plată iar acum câteva sute de ani era “normal” să arzi persoane pe rug. Asta nu înseamnă ca erau ok…

Mi-au plăcut și am râs la fiecare intervenție a gemenilor Tweedledee și Tweedledum, m-a mirat faptul că am recunoscut vocea Omizii Albastre ca fiind cea a lui Plesneală (Snape în original, profesorul de poțiuni al lui Harry Potter), mă așteptam la puțin mai mult de la Regina Albă atât ca și rol (replici și apariții) cât și ca interpretare (Anne fiind una din actrițele mele preferate încă din 2001 pentru rolul din The Princess Diaries) iar odată cu fiecare ordin de tăiere a vreunui cap de către Regina Roșie mi-am amintit de reclama de la Vodafone:

Despre Pălărierul Nebun ce să mai zic? Genial rolul, genial actorul. Am recunoscut puțin din căpitanul Jack Sparrow mai ales în stilul de fugă dar și în câteva gesturi. Chiar și în replici cum ar fi: “You used to be much more…‘muchier’. You’ve lost your muchness.“, “Trust me. I know a thing or two about liking people, and in time, after much chocolate and cream cake, ‘like’ turns into ‘what was his name again’?” sau “Do I need a reason to help a pretty girl in a… very wet dress?“.

Am totuși câteva nelămuriri cu care poate mă puteți ajuta: de ce e un corb la fel cu un birou și care sunt pașii de la Futterwaeken?

сайты гуглкак скачать видео с вконтакте онлайнскачать программу для взлома паролей wi fiхочу оформить кредитную картуbedava kumarhane slot oyunlar?birthday partiest caricaturist cartoonistтур на новый год в танзаниютанзани¤ гид восхождение на килиманджароденьги в долг астрахань и астраханская областьденьги в долг доска объявлений в москвеагентство туризма сафарипродвижение бренда через интернет университетателесные повреждения средней тяжести украинаПредставительство интересов во всех предприятияхкакой радиатор отопления лучше для квартирыоптимизация сайта под гуглконвектор в полключевые слова продвижение сайтаiphone 4 zagg leather skinsадвокат харьков отзывыавто в германии немецкие сайтыОдноязычковый манок RedBoneигровые автоматы играть бесплатно онлайн без регистрации и смс

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.