Toamna începe cu Oktoberfest

E oficial: a venit toamna în Oradea! Tot ne-a amenințat ea că vine. Ba cu un banner Toamna Orădeană, ba cu scăderi de temperatură, dar acum e oficial. Și ne-o confirmă Oktoberfest-ul de la Ramada.

Între 28 și 30 septembrie, în parcarea de la hotelul Ramada, ne așteaptă ‘bere nefiltrată, munți de delicatese bavareze și trei zile și nopți de distracție cu trupa Gastein‘:

În plus, poți câștiga un VIP Private Tour Oradea – Budapesta într-o mașină de lux cu șofer la dispoziție și o noapte de cazare la Ramada Resort Aquaworld pentru 2 persoane.

Deci, ne vedem la o bere? 🙂

P.S.: Happy Hour zilnic între 12.00 și 16.00 – 10% reducere la orice comandă.

раскрутка сайта в поисковике гугле и яндексhackagent скачать бесплатноскачать программу для взлома паролей wi fiкак брать деньги в долг на ростелекомеmerit park hotel & casino / girneзаказать посудупрограмма сафари что этобыстрый займ на карту сбербанквосхождение на килиманджаро как подготовитс¤тур в танзанию цены в июлегор¤щие туры турци¤ в маеpr продвижение бренда формированииответственность несовершеннолетнихгреция в октябре путевки ценыяндекс подбор ключевых словполотенцесушителя водяногоконвекторы отопления настенныепоисковое продвижение сайта яндекскилиманджаро восхождениеlingerie femme forteрастения африки рефератАвторегистраторыигровые автоматы играть онлайн без регистрации и смс

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.