Nu știm, improvizăm!

Show-ul de azi l-am așteptat probabil cel mai mult din toată Toamna Orădeană. După show-ul lui Bobonete la Toamna Orădeană de anul trecut mi s-a deschis apetitul pentru teatrul de improvizație – un fel de stand-up comedy, dar mai dinamic.

Nu știm, improvizăm‘ este motto-ul trupei de teatru de improvizație Obligo. Și într-adevăr o fac din plin de fiecare dată:


Obligo vin la Toamna Orădeană pe scena Casei de Cultură a Municipiului Oradea din piața Ferdinand nr. 4, de la ora 20. Prețul unui bilet este de 10 lei. Și din câte am văzut pe youtube, e un preț foarte mic pentru cât vom râde deseară în fosta sală Arlus.

Cine are chef de o porție zdravănă de râs? Să știu cu cine mă văd deseară… 🙂

Organizatori: Casa de Cultură Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.
Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.
Parteneri: Digi 24, Zile și Nopti, Magic FM, Crișana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely Online, Living In, Impero, Zelist Monitor, Window Pub, Dreamstudio, Utopium, The 4th Floor, Standout.
Masina oficiala: Mercedes prin ATP Exodus.

яндекс реклама на сайткак удалить спрашивай рупрограмма для ask fm анти аноним скачатьэкспресс кредит москваonline slot oynaRome escortsтуры в мае 2015 ценыаруша танзани¤деньги в долг гражданам снг в москвесафари в африку ценыпутевки на майские экономстатистика сайта googleналогообложение депозитовавтобусный путевка чехия австриячугунная посуда купитьновые методы рекламыкаркасные дома новосибирскосложнения трихомониазадома по канадской технологии проекты ценаоптимизация сайтапокрывало PeugeotLtl Acornвсеволод кожемяко контакты

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

One thought on “Nu știm, improvizăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.