Contact

Pentru orice fel de sugestii/reclamații/întrebări/etc. vă aștept la adresa contact [at] bogdanpater.ro. Puteți urmări ce mai “ciripesc” aici, puteți arunca o privire peste CV-ul meu aici sau să stați la curent cu meșteresc în general aici.

2 thoughts on “Contact

 • Monday, 25.02.2013, 17:50 at 17:50
  Permalink

  Buna ziua,

  Ma numesc Nadia Lazar, reprezentant Crucea Rosie Romana – departament Comunicare si va contactez cu propunerea de a fi unul dintre partenerii nostri in promovarea aplicatiei de prim ajutor pentru telefonul mobil .

  Viata unei persoane accidentate depinde, intro mare masura, de momentul accordarii primului ajutor si de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Din pacate, multi oameni mor zilnic in Romania din cauza unor incidente in care acordarea primului ajutor, pana la sosirea ambulantei, ar fi putut salva vieti.
  Aplicatia de prim ajutor pe care o propunem este un ghid de prim ajutor disponibil gratuit pe telefonul mobil Iphone. Aceasta ne poate salva viata sau ne poate invata sa o salvam noi pe a cuiva. Un motiv destul de bun pentru a avea aceasta aplicatie la indemana in telefonul mobil.
  Aplicatia de prim ajutor are o interfata practica si un meniu care ofera posibilitatea navigarii usoare si rapide. Are doua sectiuni disponibile „Invata” si „Urgente”. Sectiunea „Invata” – contine partea de teorie de prim ajutor, cu fotografii si imagini video la cele mai dificile interventii (pozitia de siguranta, resuscitare, inec cu obiect strain). Sectiunea „Urgente” – prezinta informatia in 3 – 4 pasi care trebuie urmati intr-o urgenta specifica. Unul din pasi este apelarea la 112 direct din aplicatie. Pentru manevrele mai dificile de acordare a primului ajutor, am folosit si varianta audio.
  Aplicatia de prim ajutor este disponibila doar pentru iPhone, iar pentru fiecare descarcare real,- hypermarket doneaza 2 euro catre Crucea Rosie Romana pentru infiintarea Punctelor de Prim Ajutor in zonele izolate ale tarii, pentru primele 1000 de descarcari.
  In masura in care puteti sa ne sprijiniti in promovare aplicatiei de prim ajutor, va punem la dispozitie 2 cursuri de prim ajutor gratuite. La curs puteti participa dvs cu un prieten/prietena sau il puteti pune la concurs pe blogul dvs. Am conceput un banner de promovare a aplicatiei si ne-ar fi de un real folos daca pentru o perioada determinata de timp l-ati putea insera pe blogul dvs.

  Va multumesc foarte mult pentru sprijin.

  Cu stima,
  Nadia Lazar
  Coordonator comunicare
  Crucea Rosie Romana
  Tel: 0748 238 024
  Email: comunicare@crucearosie.ro

  Reply
  • Friday, 01.03.2013, 20:04 at 20:04
   Permalink

   Bună Nadia,
   Cu mare plăcere vă ajut. Ne auzim pe mail? Îmi poți scrie pe contact[at]bogdanpater[punct]ro. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.