Vodafone Puya X-mas

Craciunul de anul acesta pentru cei de la Vodafone pare a fi plin de aparitii ale lui Puya. Poate vor si ei sa schimbe lumea… Pana aflam cum spera sa faca asta eu zic sa radem putin cu reclamele noi. Sunt geniale:

Cea cu Smiley mi s-a parut cea mai tare pentru replica geniala cu “fix tu care nu ai bani de color…” In schimb nu inteleg reclama cu Ramona Badescu. Totusi cine e tipa asta si ce face??? Am tot auzit de ea in tot felul de reclame care o iau la misto dar in rest nimic. Si de ce nu stie vorbi romana? Parca ar fi o italianca ce se chinuie sa vorbeasca in romana.

via Monden.info.

Share/Save/Bookmark

????????? ????????? ????? ? ?????skachat vzlomaster v4 1??? ???????? webmoney ??? ?????????????????? ???????? ????????? ????? ???????? ??????golden riviera casino??????????? ?????? ?????????? ??????? ? pr????????? ??????????????????? ?? ?????? ????? ?????????? ???????????????????????? ????? ?????????????? ?????? ?????? ????????????????????? ?????????? ? ???? ??????????????? ??????? ?? ??? ????? ?? ?????????????????? ???????? ? ????????halloween part???????????? ??????????? ?????? ????????? ???????????best hard case for macbook air 11 inchacheter lavements a bon marche?????? ?????? ?????????????????? ???????kilimanjaro hiking tours

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

One thought on “Vodafone Puya X-mas

 • Friday, 27.11.2009, 19:43 at 19:43
  Permalink

  pai tocmai asta e, o romanca plecata in italia care prezinta o emisiune acolo. Sau prezenta, nu mai stiu…

  Cat despre reclamele vodafone, sunt simpatice. Din pacate oferta pentru abonament lasa mult de dorit…

  Ar trebui si vodafone sa inceapa sa aiba o strategie mai coerenta cand vine vorba de abonamente de voce, pentru ca, acum, concurenta este pur si simplu peste ei.

  De ce zic asta? Pai puteti sa comparati nevoile voastre de comunicare pe mobime.ro si o sa vedeti singuri ca oferta vodafone e scumpa si nu iese deloc in top… asta spune ceva, nu?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.