Profi Tari – Vlăduțiu

Gala Profesorului Bologna (profitari.ro), este evenimentul prin intermediul căruia studenții din România pot premia adevăratele valori din Învățământul Superior din România, cadre didactice apreciate de către studenți prin implicarea, devotamentul și dăruirea pe care o afișează în actul pedagogic. Ediția 2010 se va desfășura anul acesta la Timișoara, înscrierile profesorilor având loc între 22 februarie și 22 martie iar Gala va avea loc în 23 aprilie.

Pentru mine, cum bănuiesc că și pentru alți colegi, cel mai tare profesor din facultate a fost Mircea Vlăduțiu. Poate și pentru materiile sale pentru că nu am fost prea atras de partea de soft… Dar Vlădu cred că ar fi reușit să facă până și SO sau FIS interesant și plăcut. Îmi amintesc că am auzit povești despre examenele lui încă din liceu de la colegii mai mari care deja făceau ore cu el. Apoi am ajuns la curs și am început să cred că ar putea fi adevărate unele din povești:

Povestea 1. La un examen, văzând că un student nu știe și nu scrie nimic ar fi mers la el și ar fi întrebat câte becuri sunt în sală. În cazul în care răspundea corect lua 5. Studentul a numărat. De două ori să fie sigur. Iar apoi a răspuns. Vlădu ar fi scos un bec din buzunar zicând că a greșit numărătoarea deci a picat examenul.
La prezentarea următoare faza se întâmplă altui student iar acesta raspunde “X+1 cu cel de la dumneavoastră.” Și primește răspunsul: “Nu îl am la mine. Ne vedem la următoarea.”
Altă prezentare, alt student, tot faza cu becurile: “X+1 cu cel de la dvs.” “Nu îl am la mine…” “Dar îl am eu!” “Felicitări, ai 5!”

Povestea 2. Un student vine la examen îmbrăcat în vânător. Cu tot cu pușca. Ia loc în primul rând și după ce e întrebat ce caută la examen îmbrăcat așa zice: “Am venit să împușc un 5!” iar răspunsul “L-ai împușcat. Poți să pleci!”
La o altă prezentare, alt student, același costum: “Am venit să împușc un 5!” iar răspunsul “Îmi pare rău, sezonul de vânătoare s-a terminat.”

Nu avea cum să nu îți placă Vlădu. Chiar dacă nu știai poveștile respective. La cursul meu festiv a venit un prieten de la Medicină din Cluj. Mi-a zis că nu prea a înțeles ce zicea profu’ dar i-a plăcut de el. Mă gândesc că deja e evident pe cine am propus pentru premiul de “Prof Tare” așa că vreau să îi urez baftă!

Voi ați avut profi tari? Dacă da, îi puteți înscrie în concurs dar vă rog să îmi și povestiți despre ei că sunt curios…

продвижение сайта в поисковикахпрограмма взломать пароль вай файвзломать контактбыстрый займ на карту онлайнcasino slot oynany caricature makerсрочно нужны деньги гомельсафари танзани¤ отзывы рассказсафари туры в африкуподготовка к килиманджаротур май 2015ny caricature makerизменения в уголовном кодексе украиныпутевка классическая италиякодекс закона о труде украинарасскрутка сайтасантехника красивые краны фото цена 2015 акциизаражение гельминтамиhonda odyssey car cover free shippingадвокаты и юристыцены на путевки в тайландпиар планспособы продвижение сайта

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

3 thoughts on “Profi Tari – Vlăduțiu

 • Tuesday, 16.03.2010, 2:22 at 02:22
  Permalink

  Oai…ai mare dreptate cu Vladu. Ii printre cei mai faini profi din Ac. Ii de`a dreptul TATA lor!!!!

  Reply
 • Sunday, 31.03.2013, 23:23 at 23:23
  Permalink

  Stimati colegi , Domnul Profesor Emeric Dr.Ing. MIRCEA VLADUTIU este o mare valoare a UNIVERSITATI POLITEHNICA din TIMISOARA , este o Enciclopedie,un foarte bun Profesor in toata cariera pe care o are .Referitor la disciplinele pe care le preda sunt foarte grele dar foarte interesante si de viitor . Este o adevarata valoare a Invatamintului Superior din Romania. Ar fi foarte corect sa fie apreciat atit de studenti cit si de cadrele didactice. SUCCES DOMNULUI PROF. VLADUTIU .

  Reply
 • Tuesday, 27.05.2014, 20:20 at 20:20
  Permalink

  Am avut si eu ocazia sa-l cunosc anul acesta pe domnul Vladutiu. Este un profesor extraordinar, un profesor care stie sa te faca atent la materia lui si un profesor ce este un adevarat model demn de urmat pentru multi dintre noi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.