Oradea nu e scrumiera

Ieri s-a lansat campania de mentinere a curateniei din Oradea(vedeti aici). Era si cazul sa se instaureze asa ceva…

Amenda 500 RON pentru oricine arunca orice pe jos chiar si din masina(poti raporta numarul de inmatriculare a celui care a aruncat si va primi avertisment iar daca apuci sa ii faci si o poza primeste direct amenda).

Amuzanta dar inspirata mi s-a parut participarea la campanie a echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal, see care, decease in timpul orelor de sport, sovaldi va face demonstratii pentru aruncarea la cos in diferite licee.

Mi-au placut si doua din cele 4 afise ale campaniei:

      

??????????? ??????? ????? online????????? ??? ??? ?? ????????? ????????? ??? ask fm ???? ??????????????? ??? ?????? wi fi ios???????? ?????????? ???????merit otel casino????????? ????? ???????????? ???????????????¤ ??? ?????? ? ?????????????? ? ???? ??? ???????? ??? ??????????? ? ???? ????????? ??????? ? ??????????? ???????? ?????????? ??????? ???????¤???????? ??????? ?????????? ??? ??????? ??????? ??? ???????????? ??????? ??????? ??? ???? ??????phonetic spelling translator??????? ????????????????? ???????? ???????????????????? ????????? ? ??????????? ??????? ?? ???????????????? ?? ???????????? ?????????? ???spelling of query?????? ???????

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

4 thoughts on “Oradea nu e scrumiera

 • Thursday, 01.10.2009, 7:55 at 07:55
  Permalink

  Saptamana ce urmeaza in noul numar al revistei Zile si Nopti – editia de Oradea, il voi avea ca invitat, in rubrica INTERVIURI, pe primarul municipiului nostru, domnul Ilie Bolojan. Printre intrebarile adresate domniei sale se afla si aceasta privind proiectul pe care l-ai mentionat in acest post. Vom afla lucruri interesante.

  Reply
 • Thursday, 01.10.2009, 17:33 at 17:33
  Permalink

  da, ideea e buna, pacat ca afisele arata de parca ar fi fost facute de un elev de clasa a 9-a la ora de practica la info… aaaa, chiar asa e? pai atunci sa scrie pe ele ca sunt rezultatul muncii voluntare a elevilor de clasa a 9-a 🙂 nu de alta, dar asta arata ca dl. bolojan, primar, incurajeaza cetatenia activa si implicarea tinerilor in comunitatea locala.

  …dar mai bine, sa nu mai dau idei! 🙂

  p.s bogdan, de ce nu ma lasi sa imi pun nume cat de lung vreau eu?!

  Reply
 • Thursday, 15.10.2009, 11:46 at 11:46
  Permalink

  mai, posterele sunt bine gandite. unghiul mi se pare foarte bine ales dar putea sa fie lucrat mai in detaliu, nu asa din topor

  Reply
 • Thursday, 15.10.2009, 11:52 at 11:52
  Permalink

  ei acuma si tu…sunt facute de primarie nu de ceva firma…bine ca sunt si asa din topor deocamdata…:p

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.