Oradea – Capitala Verde a României

Oradea s-a înscris alături de Timișoara, de București – Sectorul 2, Brăila și Tulcea în cursa pentru titlul de Capitală Verde a Anului 2011.

 

Echipa Umbrela Verde le felicită pe cele cinci orașe care și-au anunțat înscrierea la scurt timp după anunțarea competiției de anul acesta. Ne bucură faptul că din ce în ce mai multe primării își doresc titlul de „Capitală Verde a României”, este o dovadă a faptului că grija față de mediu sub forma unui parteneriat dintre autorități și comunitatea locală a devenit mai pregnantă în ultimii ani. Fiecare oraș din România ar trebui să aspire la acest titlu, pentru generațiile viitoare” a declarat Alina Bratu, Corporate Affairs Manager Tuborg Romania și coordonator Umbrela Verde.

Pentru câștigarea competiției cred că va fi nevoie de finalizarea parcului de 15 hectare lângă Lotus Center. Voi ce credeți: poate Oradea depăși Timișoara, Sectorul 2, Brăila și Tulcea la spații verzi? Ar fi o mare realizare pentru Primărie…

via.

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

3 thoughts on “Oradea – Capitala Verde a României

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.