Gata Oricand?!?

Hai sa demonstram ca suntem gata oricand si la rau, malady nu doar la bine…

“Saptamana trecuta, nurse inainte sa plece in tabara de cercetasi, illness Cezara Andra Mihalache, in varsta de 9 ani, din Targu Jiu, a descoperit ca are leucemie.

Parintii si fetita au plecat la Bucuresti pentru a face investigatii si a descoperi ce tip de boala este. Joi este programata plecarea Cezarei catre Londra pentru a continua investigatiile acolo si pentru a i se stabili tipul de tratament si suma necesara acestuia. Pentru aceasta prima etapa a protocolului terapeutic, parintii estimeaza ca au nevoie de suma de 5000 euro.

In semn de solidaritate, cercetasii initiaza o campanie informala de strangere de fonduri pentru a sprijini eforturile parintilor acestui “lupisor” (cercetas intre 7-10 ani) curajos, membru al Cercetasilor Romaniei de la varsta de 5 ani.

Cine poate/vrea sa contribuie poate sa trimita orice suma de bani in contul:

Numele: SFIRLOGEA CIPRIAN IONUT
CNP: 1850506125779
Cont in lei: RO13BTRL02001201266054XX
Banca Transilvania Sucursala TG JIU
Detalii: contributie Cezara Andra Mihalache

Pentru alte detalii:
Ciprian Sfirlogea (secretar Centrul Local Tg-Jiu, Org. Nat. Cercetasii Romaniei) – 0767331874
Roxana Boltasu (sef Centrul Local Tg-Jiu – Org. Nat. Cercetasii Romaniei)- 0752205490″

wordstat ???????????? ???????? ???? ??????????????? ??? ?????? wi fi????? ???? ?????? ??????casino oyunRussian turkish????? ? ?????? ??? 2015???????¤ ???????? altezza travel???????????? ?????? ?????? ?? ????? ?????????????????? ?? ????????? ??????? ? ?????????????????? ??? ??????????? ???????????? ?????????????? ?????????????? ???? ??????????????? ?? ????????? ?????????? ????????????????? ?????????????????????? ?????????? ??????????????? ?????????? ? ??????????????? ?????? ???????????????? ??????? ????????????????? ???????????? ????????????? 086 ?????? ? ????????????? ?? ????? ?????? ?? ?????? ????top 10 binary trading brokers

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.