Cristian Gog și Social Media

Cristian Gog a ajuns în finala de la Românii au Talent!

Cu așa prestație, ar fi fost și culmea:

Sper că pornim din start cu convingerea că cel mai important factor a fost ceea ce a făcut el pe scenă, nu nebunia din online. Sigur nu a stricat tot buzz-ul care s-a creat dar degeaba ar fi fost buzz fără o prestație solidă din partea lui Cristi. Să analizăm puțin ce s-a întâmplat:

• între 13 și 20 Aprilie am avut 3601 de mențiuni pe twitter cu hash-tag-ul #romaniiautalent, din care 1360 l-au menționat pe Cristian conform Twitter Effect.
• pe pagina de Facebook, Gog a strâns peste 2200 de like-uri. Iar cei care l-au votat au început să urce poze care demonstrau că au chiar trimis unul sau mai multe sms-uri – poze care au motivat sau au reamintit și altor oameni să voteze.
• între 15 și 21 Aprilie am avut, conform ZeList peste 200 de articole și conform Google, peste 800 de articole în blogosferă despre Cristian Gog.
• pe toate canalele de Social Media au existat poze de avatar și bannere care îndemnau lumea să voteze.

Și rezultatul? Cristian Gog a câștigat ‘en fanfare’ semifinala. Sunt curios câte voturi a strâns. Asta e singura cifră care lipsește din analiză. Oricum, e evident că testul s-a încheiat cu success.

Tu cu cine votezi în finală? 😀

создание иконок для сайта онлайнbrutus aet2 скачатьвзлом wifi android 4pdaотзывы о кредитной карте приватбанка универсальнаяbedava kumarhane slot oyunlar?увеличение продаж в интернетевосхождени¤ на килиманджарона сафари иэ африкаальфа банк оплата кредита через картубанк возрождение онлайн заявка на кредитную картупутевки на майрепутационный менеджментразработка мобильных приложений под androidгаи харьковской областиtranslate french to englsihаренда короткого номерадома под ключ ульяновск ценыпродвинуть сайт в топ 10 в яндексенаушники айфонбиол сковородаcar cover nzаудит сайта анализ сайтовhouse rentals in miami

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

3 thoughts on “Cristian Gog și Social Media

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.