Cicloteque vine și la Oradea

Cât am stat prin București am admirat posibilitatea de a închiria o bicicletă de la Cicloteque și a o aduce înapoi când ți-ai terminat treaba. Mi se pare o alternativă foarte bună chiar și pentru taxi în timpul orelor de vârf. Cu bicicleta sigur nu rămâi blocat în trafic. 

Din 15 Iunie vom putea închiria biciclete și în Oradea! Vom avea 2 puncte de închiriere – Oradea Shopping City și Parcul 1 Decembrie – care vor avea 40 de biciclete în total și vor fi deschise între 10 și 22. Tarifele sunt de 3RON/oră sau 10 RON/zi. Iar elevii, studenții, pensionarii și șomerii au o reducere de 50%. Mai multe detalii despre variantele de tarifare și despre program în general găsiți pe site-ul Cicloteque Oradea.

Cicloteque Oradea este un proiect MaiMultVerde ?i Unicredit, realizat cu sprijinul Oradea Shopping City.

Și pentru a se face cunoscuți în oraș, cei de la Cicloteque vin și cu o provocare pentru orădeni: un tur pe biciclete de la OSC până în parcul 1 Decembrie, Vineri, 15 Iunie. Startul se va da la ora 15:00 la OSC iar cei care nu reușesc să ajungă până la OSC se vor putea alătura convoiului din fața primăriei la 15:30:

Nu știu vouă cum vi se pare, dar pentru mine e o surpriză plăcută. A 2-a după concursul de amenajat spațiile verzi care durează fix până Vineri. Oare să aibă și venirea Cicloteque la Oradea legătură cu faptul că Oradea este Capitala Verde a României? 

Oricum, tot ce mai lipsește sunt pistele de bicicliști prin oraș. Și având în vedere rezultatele de la alegeri cred că vor apărea și acestea în curând. 😀 Spor la biciclit!

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.