Captain Planet S01 Ep.01

Am început să mă uit la Captain Planet. Cine zicea că suntem cu 50 de ani în urmă nu greșea prea tare – suntem doar cu vreo 20 în urmă.

Noi am început să ne stresăm de mediu abia acum prin MaiMultVerde sau Let’sDoItRomania. În SUA lumea se stresa încă din 1990 cu mediul. Era așa subiect la modă că a apărut și un serial animat pentru copii. Atât de popular că a prins 6 sezoane.

Așa că am decis să propun ca la fiecare întâlnire de cercetași șă vedem un episod. Si în caz că ideea ar fi interesantă și pentru alți lideri voi posta episoadele și aici. Ca să aveți de unde le lua.

Așadar, iată primul episod, Captain Planet – A Hero For Earth. Enjoy!

инструменты для продвижения сайтавосстановить личные сообщения вконтактевзломать вай фай с телефонакак получить кредит на открытие малого бизнесаmalpas hotel casinolanguage korean translationкредитование малого бизнеса актуальностьзаповедники нгоронгоротур в африкуальфа банк кредитная карта увеличить лимитдельта банк кредитная карта процентыпродвижение бренда через интернет личностиПосуда с антипригарным покрытиемкухонную посуду в Екатеринбургеrussian english medical translationобъявления в интернетестоимость деревянный домпродвижение сайтов в москвеотдых май 2015бескамерные вакуумные аппаратыкупить справку о болезни для вузауслуги раскрутка сайта продвижениеPrimetime finance withdrawals

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.