Aylin lansează videoclipul piesei Chemistry exclusiv pe blogosferă

Aylin Cadir s-a întors la prima dragoste, muzica, iar acum se pregătește de lansarea celui de-al doilea videoclip din cariera solo. Piesa Chemistry, extrasă de pe viitorul album, păstrează aceeași direcție muzicală, pop-jazz și o reprezintă în totalitate.

Piesa compusă de Christie și Bazooka de la Moonlight Breakfast beneficiază începând de astăzi și de un videoclip în care Aylin dă viață mai multor personaje și ne prezintă mai multe tipologii de cupluri. Cu un final extrem de amuzant Aylin își exersează și rolul de actriță în videolclipul piesei Chemistry regizat de Vladimir Dembinski.

Lansarea videoclipului s-a bucurat de o campanie inedită: Chemistry s-a lanasat exclusiv pe blogosferă. Timp de o săptămână toți cei care au un blog și s-au înscris în această campanie, au distribuit la aceeași oră videoclipul:

Prima dată când asculți “Chemistry” te gândești în mod sigur la fustițele anilor ’50, la pasteluri și la coafuri în stilul american housewife… Ei bine, eu am ales să facem un scurtmetraj “film noir”. A pornit de la ideea lui Vladimir Dembinski, regizorul clipului, care a venit cu această poveste, și care mi s-a părut minunată pentru că vine drept contrapunct la piesă, o completează exact cum trebuie și astfel evităm pleonasmul. Sper ca și publicului să-i placă la fel de tare cum ne place nouă.” a declarat Aylin.

Mie îmi foarte place stilul ei și de asta am și vrut să postez despre clip.
Vouă vă place piesa? 🙂

оптимизация сайта под yandexодноклассники через анонимайзер хамелеон моя страницапрограмма взломать вконтакте скачать бесплатнокак правильно взять кредит на открытие бизнесаbedava casino slot oyun oynaпродвижение сайта в гугл самостоятельноаруша сафарисафари в танзании килиманджаро сафари занзибартур на килиманджаро цена киевкредитная карта альфа банк м видео бонустанзани¤ сезон дл¤wedding sketch makerПолучение выписки с ЕГР о ФЛП и юридичиском лицекупить держатель для туалетной бумагичего ждать осенью 2015вытеснение негативабремсделать рекламу на автомобильтур наBodies combinaisonблаготворительная детская акцияформирование имиджа

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.