11even AMR 1 zi

A mai rămas o zi până la 11even! Deci grăbiți-vă să vă luați bilete… Acestea se găsesc în Columbus sau Crinul Alb. 🙂

Agenda pe scurt a evenimentului: 11even începe la 17:00. Fix! Înregistrarea participanților are loc între 16 și 17. În prima sesiune îi vom asculta, în ordine cronologică, pe Dan Manolache, Dana Deac, Ionuț Breb, Sebastian Bărbălan și Ioana Ciobanu. După un scurt moment de întrebări și o pauză de cafea vor urca pe scenă Ana Maria Gerogescu, Alexandrina Chelu, Dacian Palladi, Cosmin Falub, Cornelia Deiac și Adi Hădean. Bineînțeles, și această sesiune va fi urmată de un moment pentru întrebări din public. Despre ce va vorbi fiecare speaker puteți citi aici.

După prezentări, ne vom muta cu speakeri, invitați, bloggeri și unii participanți (cei care au bilet Premium) la un cocktail. Ocazie excelentă de networking și socializare cu oameni geniali, pe care vă sfătuiesc să nu o ratați dacă tot veniți la eveniment.

Și bineînțeles, am vrea să mulțumim partenerilor fără de care 11even nu era posibil în Oradea și la nivel național.

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.