Weekend Bucurestean

Weekendul trecut am dat o fuga pana in capitala pentru o intalnire de lucru in cadrul Departamentului International al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei.

Dupa o intarziere de 5 ore petrecuta cu ochii in laptop la “Two and a half men” am ajuns in sfarsit in Bucuresti. In gara ma astepta Diana din Ciuc. Numa’ bine ca am intarziat ca macar a mai dormit si ea putin. Dupa o cafea scurta cu Diana am plecat la un suc si un sandwich cu Larisa din Dragasani iar apoi la Mac cu Diana din Mures. Le raman forever indatorat fetelor pentru ca altfel as fi inebunit in Bucuresti asa de nebun pana seara cand a scapat Iuliana de la lucru.

Seara am iesit cu fetele din departament la o bere sa punem ziua urmatoare de lucru la cale. Am fost singurul baiat intre multe fete ca Luci era ocupat si Andrei plecase la Alba. Peste noapte am dormit La cei cinci.

Sambata a fost zi de lucru si am reusit sa facem fisele de post pentru pozitiile din departament si calendarul de evenimente internationale pe 2010:

Iar seara dupa am vazut un film si apoi am iesit iar la o bere pana pe la 3 dimineata. La 7 si ceva m-am pus iar pe tren spre casa si ma pregateam incet de cursul de Lobby&Advocacy de la Predeal.

Share/Save/Bookmark

поисковое продвижение интернет сайтовкак взломать скайп без программвзломать вай фай с телефонакредитка связнойbedava casino slot oyunlarpicnic caricaturesпарк нгоронгоросафари африка гдебанк михайловский кредитная карта эльдорадо процентыкупить тур в танзаниюпутевки на кипр в маеяндекс визитка что это такоекомбинированные туры в испаниюгорящий тур на мальдивы ценыдокументы для пересечения границы с россиейкак раскрутить сайт в гуглесборно щитовые дома тольяттикомпании по продвижению сайтовhow long to climb kilimanjaroпхукета дайвsun cover for chicco infant car seatTraders OptionsRitmix RPI-0751

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.