Romanian Contingent Pre-RoverWay Movie

In weekend am fost la Curmatura, sales in Piatra Craiului, try langa Brasov. O zona superba la 1470 de metri, inconjurata de varful Turnu, varful Ascutit si Piatra Mica. Un alt aspect care m-a marcat a fost catelusa de la cabana, Sira, un Saint Bernard genial:
Am fost la intalnire premergatoare campului din Islanda in care merg in cateva zile. Scopul a fost sa vedem cum stam cu conditia fizica si sa mai decidem cateva chestii. Am decis ca in zilele premergatoare, in care stam in Reykjavik, sa mergem intr-o excursie de o zi la “Blue Lagoon”, o zona in care lava curge in apa termala si langa exista un restaurant unde vom lua masa. S-au mai pus la puct cateva detalii despre program si despre ziua internationala dar marea realizare este filmul de prezentare care a iesit. Il puteti vedea mai jos:

Share/Save/Bookmark

??? ?????????? ?????? ??????????? ???????????? ???????? ????????? ???????????? ????? ????? ???????? ????????? ?????merit crystal cove casino??????? ??????? ????????? ?????? ? ???? ??? ???????? ????????????????????? ????????????¤ ?????????altezza climbing limited??? ?????? ? ???? ??? ???????? ????????????? ?? ??? ????picnic sketch??????? ??????? ????????????? ??? ?????????????????????? ?????????????????????? ????????????????? ????????????????????????? ????? ?????????????? ?????? ????????????????? ?????????? ?????????? ? ????????????? ??????? ?? ?????????? ????Miami HYDE Midtownchronograph watches for men

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

One thought on “Romanian Contingent Pre-RoverWay Movie

  • Friday, 10.07.2009, 20:59 at 20:59
    Permalink

    Smekeri astia din cluj! Schipor vezi ca reprezinti suceava la international

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.