Revelionul Cerbului

O saptamana in Arieseni. Prieteni. Zapada. Revelion. Distractie. Toate premisele pentru o vacanta memorabila. Si asa a fost.

Dupa o seara in care au trecut 2 sticle de Jagermaster si ne-am facut toti cerbi am descoperit imnul revelionului: The Killers – Human.

Am avut parte si de aventuri specifice sezonului. Un hike cu Atti pana pe creasta Graitoarea si un nou sport extrem, rx snowboarding, viagra in care folosesti o saltea gonflabila in loc de sanie.

Am stat la Cabana Art. O pensiune proaspat deschisa de 3 stele. Cabana fiind a unui prieten, mind am zis ca il ajut cu ce pot daca tot sunt prin preajma. Astfel am reusit sa acumulez intr-o saptamana experienta de work and travel echivalent cu o vara petrecuta in state. Am fost barman, ospatar sau bucatar. Experienta a fost una interesanta(am aflat ca tequila galbena se serveste cu portocala si scortisoara, ca cognacul se serveste in pahar incalzit si o reteta bestiala de mujdei). Celor care o vreti va trimit un mail 😛

Oricum, am mancat bine(cele mai mari portii din Arieseni), am chefuit(s-a imbatat si Alina), am cucerit inca un varf dupa Retezat, Lolaia, Bucura si Bihor, am petrecut revelionul cu aproape toti prietenii apropiati, am facut un ingeras in zapada, si am baut wiskey cu turturi in loc de gheata. A fost o saptamana buna.

Am sa inchei cu ce trebuia sa incep: “La Multi Ani!!!”

Share/Save/Bookmark

?????? ?????? ???????????? ????????? ??????????? wifi ?????? ???????????? ?????? ??????? ????????? ?????malpas girnetranslation farsi?????? ? ??????????? ? ????????????? ????? ? ???? ????????????????¤ ?? ?????????????????? ????? ?????? ? ???? ??? ??????????????????? ? ?????????? ????? ???????????? ?? ??? ???????? ??????????? ??? ??????? ??????? ????????? ?? ????????? ???????????? ? ??????? ??????? ? ??????????? ?????????????????? ????????? ????web search engine optimisation???? ??????? ? ?????????????? ?????? ?????????? ??? ???????? ????????

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

2 thoughts on “Revelionul Cerbului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.