Deschiderea Anului Cercetășesc 2011

Acest weekend va marca începutul unui nou an plin de aventuri, distracții și evenimente cercetășești cărora sperăm să se alăture cât mai multe persoane din Oradea. Ca să putem oferi experiența cercetășească cât mai multor copii și tineri avem nevoie de cât mai mulți voluntari adulți care vor să se implice. Despre motivele pro-voluntariat am mai scris aici așa că nu le reiau.

Între 28 și 30 Octombrie, Centrul Local Oradea va fi gazda a peste 100 de cercetași din țară cu ocazia evenimentului regional Deschiderea Anului Cercetășesc. Vor participa cercetași din Arad, Cluj Napoca, Miercurea Ciuc, Timișoara și Oradea (bineînțeles).

Va fi un weekend al reîntâlnirilor – majoritatea din noi nu ne-am mai văzut din August de la RoJAM. Așa că programul e unul ceva mai lejer ca să lase loc de depănat amintiri.

În prima parte a zilei de Sâmbătă, cercetașii vor descoperi istoria și frumusețile ascunse ale Oradiei parcurgând un tur al orașului presărat cu provocări cercetășești. Am folosit din informațiile aflate în timpul excursiei prin Oradea cu colegii bloggeri. Traseul îi va duce pe la Biserica cu Lună, Primăria Oradea, Teatrul Regina Maria, palatul Baroc sau cetatea Oradea. În partea a doua a zilei tinerii cercetași vor face schimb de experiențe prezentând cel mai de succes proiect al lor. Noi din Oradea vom prezenta Ordinul Cadoului Fermecat. 😀 Sunt curios ce au pregătit celelalte centre…

Așadar, dacă vreți să vedeți cercetașii în acțiune trebuie ‘decât‘ să fiți prin centru Sâmbătă între 9 și 14. Și sigur veți avea ocazia.

Mulțumim pentru sprijinul accordat Colegiului Național ‘Iosif Vulcan’ și Designerul.ro.

анализ и проверка сайтаeisa recovery скачать торрентвзлом пароля одноклассники программаденьги в долг брестcasinooyunlariпомощь в продвижение бренда блогахальфа банк кредитная карта увеличение лимитазаявление на получение кредита бланкмай тур владимир официальный сайтмай тур владимир официальный сайтденьги в долг самарская областьсоздание и продвижение бренда личностиказан купить россиякупить алюминиевые казаныпокупка внешних ссылокпродвижение в социальных сетях ценастроительство красноярскконьюктивит у новорожденногопроизводитель сипcar cover honda accordштукатурка ценараскрутка сайта в сшаtop 10 binary options

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

3 thoughts on “Deschiderea Anului Cercetășesc 2011

 • Saturday, 29.10.2011, 8:19 at 08:19
  Permalink

  Distractie placuta va doresc si un an nou cercetasesc cat mai plin si mai fain.

  Reply
 • Saturday, 29.10.2011, 13:43 at 13:43
  Permalink

  Partea buna e ca cercetasii aia au putut urmari o parte a antrenamentului de kendo. Partea proasta e comunicarea de la colegiul national Iosif Vulcan… au luat tot felul de decizii referitoare la programul salii de sport si nu ne-au anuntat…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.