Spre 24…

Aseară, Steaua a făcut un pas important în lupta pentru titlul 24. Precis se va scrie mult despre Derby de România, se va întoarce pe toate părțile fiecare fază și se vor gândi scenarii și scenarii, până se va stoarce și ultima picătură de audiență de pe seama meciului. Eu prefer să vorbesc despre ce a fost. Nu despre ce ar fi fost dacă…

Meciul a început realist. Exact cum prevestea parcursul de până acum al celor 2 echipe. Steaua ataca iar Dinamo încerca să iasă pe contre. Am preciat că Dinamo și-a acceptat condiția de echipă cu șansa a 2-a și s-a adaptat. Au stat la cutie și au încercat să surprindă pe contra-atac. Și le-a ieșit. Au făcut 1-0 și s-au apărat până la pauză. Iar aici zic eu că au pierdut meciul: la pauză. Cu 1-0, cu steliștii demoralizați, cu o apărare bună în primele 45 de minute, Dinamo devenise echipa favorită din meci. Dar a continuat să joace ca în minutele dintre gol și pauză. În ideea ‘hai că imediat vine pauza, să ținem de scor‘. Dinamo trebuia să facă și a 3-a schimbare, să intre un jucător de posesie la mijlocul terenului. Să preia inițiativa. Steaua sigur ar fi atacat și puteau să mai înscrie.

Dar terenul părea înclinat spre poarta lui Bălgrădean în repriza a 2-a. Steaua ataca în valuri. Dinamo a mai avut vreo 2 ocazii. Cică și un penalty. Eu, în puținul timp în care am făcut sport, am învățat că e fault doar când dă arbitrul. Nu s-a dat. Deci nu a fost. Spre deosebire de Dinamo, Steaua a jucat bine tactic. Se vede partea germană a lui Reghecampf. Steaua știe una și bună: să atace. Probabil, și cu un gol dintr-un eventual penalty pentru Dinamo, Steaua tot ar fi câștigat. Doar că ar fi fost 3-2.

Până la urmă a recunoscut și Curtean: ‘în a doua repriză au fost cu totul peste noi. De la cabine n-am mai ieşit la fel de montaţi. Nu am mai contat în repriza a 2-a.

Tot ce pot să mai spun după această declarație, este asta:

продвижение сайтов раскрутка интернет рекламакак взломать wifi соседа с телефонапрограмма взлома wi fi паролей скачатькредит для бизнеса втбslot casino oyunlar?дать рекламу в googleкредитная карта 45 днейденьги в долг г владимироформить кредитную карту в банке возрождениетанзани¤экскурсионные туры в мае 2015celebrities caricatureалюминиевые казаныразработка для iosсковорода с антипригарным покрытием ценараскрутка по словамконвектор акогзаказать оптимизацию сайтов в интернетесадовые каркасные домапродвижение туристических сайтовкупить автозапчасти оптомсправка из психоневрологического диспансеракисти для макияжа купить дешево

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.