Lecție de dresaj

Roș-albaștrii demonstrează că sunt o mare echipă întotdeauna atunci când este nevoie să o facă.

Cu un antrenor inspirat și curajos, care nu a închis nici un moment jocul și a introdus atacanți chiar și atunci când echipa noastră conducea și ar fi putut să se blindeze în apărare, Steaua nu avea cum să piardă acest meci.

Echipa noastră a dominat clar acest joc, dând senzația, chiar și după golul norocos înscris de Niculae din penalty, că victoria este îmbrăcată în roș-albastru la acest derby.

Raul Rusescu a marcat două goluri cu execuții de mare atacant, iar Mihai Costea a pus sare și piper pe rănile deschise ale dinamoviștilor.

O victorie mare și, fără a folosi cuvinte mari, strălucitoare, așa cum a fost și va fi echipa noastră mereu.via.

Ce ar mai fi de adăugat? Doar sincere felicitări pentru Ilie Stan și pentru cei 13 jucături care mi-au făcut un cadou genial cu 2 zile în avans. #haisteaua!

разместить бесплатную рекламу на телевидениеместонахождение мобильного телефонапрограмма для взлома страницы вконтакте бесплатноденьги в кредит на мтс на телефонbedava casino oyunlar? oynawedding anniversary caricature in nyпутевки в танзаниютанзани¤ сезон дл¤танзани¤ турысафари танзани¤ советмаршрут на гору килиманджароформирование положительного имиджаразработка мобильных приложений стоимостьпутевки в тайланд в августереестр адвокатов киевоптимизация яндекс маркетанасос для полотенцесушителяконтекстная реклама googleкастрюля москвадайв таиландкупить скатерть магазинсправка о болезни спбинтернет маркетинг раскрутка сайта

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.