Fii prietenul cercetășiei!

Prietenii Cercetasiei

‘După ce depui promisiunea de cercetaș, vezi cum pic cu pic viața din jurul tău devine mai bună, cauți motive să înțelegi de ce și apoi realizezi că tu ești motivul. Așa funcționează cercetășia!

Am învățat că pot face bine oriunde merg și în orice mă implic, indiferent de obstacole, timp, acțiuni sau resurse. Cred în forța schimbării adusă de către cercetășie, cred că putem lăsa lumea mai bună decât am găsit-o, cred că România și Europa au nevoie de cât mai mulți cercetași. Am ales implicarea în plan politic pentru că consider că România are nevoie de politicieni cu principii solide și valori pozitive. Iar în același timp, consider că așa pot face mișcarea cercetășească mai vizibilă și accesibilă cât mai multor copiii, cât mai multor tineri și cât mai multor familii.’

Asta scriam anul trecut, aici. Și chiar dacă acum nu reușesc să mă implic atât de mult pe cât aș vrea, am să fiu și am să rămân întotdeauna un prieten al cercetășiei. Atât la nivel local cât și național.

Dar am o rugăminte către tine. Da, tu, cel care citești acum. Fii și tu un prieten al cercetășiei!

Prietenii Cercetăşiei vor susţine misiunea educativă a Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României” prin contribuţie voluntară: financiară, materială, consultanţă, networking.

Cu 10 lei poţi susţine costul lunar al programului educativ oferit unui copil, reprezentând materialele necesare pentru activităţi, logistica echipelor de programe, a voluntarilor, remunerația executivilor profesioniști. Cu 50 lei poţi susţine 5 copii lunar, iar cu 100 lei poţi susţine 10 copii lunar.

Implicându-te printr-o donație lunară, educația cercetășească va ajunge la mult mai mulți copii și tineri. Intră aici pentru a sprijini direct educaţia pentru viaţă!

Alături de prieteni, creşterea este mai frumoasă, mai armonioasă și mai sigură. Mulțumesc anticipat!

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.