Strengari.ro

Ieri am dat peste o treaba super tare: Strengari. Strengari.ro ofera distractie pentru cei mici si liniste pentru cei mari. De asemenea, parintii au posibilitatea de a le crea copiilor lor conturi pe site, apoi de a le seta timpul de joaca la calculator, ulterior avand acces la activitatea desfasurata de cei mici cat timp nu sunt sub supravegherea lor.

Aceasta este o masura de protectie asupra careia insistam, deoarece Strengari.ro este in primul rand un site adresat copiilor, ca atare informatiile care ajung la ei sunt atent selectionate. Astfel, parintii pot opta pentru dezactivarea anumitor sectiuni din contul copilului.

De asemenea, site-ul are un forum special creat pentru parinti, unde copiii nu au acces, iar parintii pot deschide subiecte de discutii, pe teme de educatie, petrecerea timpului liber, sfaturi si alte subiecte de interes si conversatie intre parinti.

Cu siguranta voi recomanda site-ul tuturor cercetasilor si parintilor de cercetasi. Voua cum vi se pare noua platforma?

найти свободный доменвзломать вай фай без программкак взломать вконтакте бесплатнокредитные карты почтой без справокskykings casinoserm этонациональный парк африки кратер нгороденьги в кредит в самарекурорты танзаниигреци¤ в мае отдых ценыпутевки май 2015 ценыpr кампания в интернете гостиницыкзот увольнениепродажа посуды москваspecial occassionsкупить радиаторы отопления в москверадиатор royalпродвижение сайта красноярскраскрутка сайтовнеоблагаемый минимум дохода в украинеsex toys pour luiоценка продвижения сайтаMolami Plica White Copper

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.