Cadouri dulci de Crăciun de la Marta’s Gift

Dacă tot a venit Santa Klaus mai repede anul ăstă, vă fac o recomandare pentru sărbători: cadourile de la Marta’s Gift.

Eu am primit recent un cadou White Sensation și am fost câteva zile într-o dispoziție mai bună începând ziua cu câte o bomboană sau un cookie cu lapte. Parcă eram iar copil.

Martas's Gift

Bomboanele glazurate cu ciocolata albă sunt foarte gustoase, sățioase, gustul de cocos (preferatul meu) m-a cucerit. Bomboanele din ciocolată albă cu arahide îmbină excelent gustul dulce cu cel sărat, oferind un echilibru perfect.

Ambalajul este foarte elegant, în culori fine, combinația clasică bej cu maro fiind potrivită atât pentru cadourile oferite femeilor cât și bărbaților sau chiar copiilor. Atenția la detalii este importantă, bentițele cu sigla sunt foarte shic.

În concluzie este un cadou pe care îți face plăcere să-l primești și să-l deschizi; parcă nu-mi vine să arunc cutiile și bentițele.

Vă recomand, dacă vreți să faceți un cadou cuiva de sărbători, să răsfoiți catalogul Marta’s Gift. Sigur veți găsi un pachet care să se potrivească persoanei și ocaziei. Iar dacă plasați comanda până pe 1 decembrie veți avea 5% reducere. 😉

интернет продвижение услугformhack скачать торрентвзлом вконтакте бесплатно без программкредит для бизнеса для ипbetsafe casinoserm что это такоекака¤ прививка нужна дл¤ поездки в танзаниютуры греци¤ майтанзани¤ оз натронкредит на открытие бизнеса альфа банктур фирма килиманджаросоздание и продвижение бренда читатьтуры в черногорию в августе 2015 ценытарифы отопление киевкак зарегистрировать право собственности на квартирупродвижение англоязычного сайтасэндвич панели екатеринбург ценабиомедис мКастрюли БИОЛ

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.