3 motive de mândrie pentru microbiști

Azi și mâine, microbiștii din România au 3 motive de mândrie: Steaua București, CFR Cluj și Olimpia Cluj.

Am să încep cu motivul poate mai puțin cunoscut: Olimpia Cluj – echipa de fotbal feminin care joacă în optimile Ligii Campionilor la Cluj, pe 8 noiembrie. În grupa de calificare, Olimpia Cluj a reușit 3 victorii din 3 meciuri, cu un golaveraj 16-3 și a terminat grupa pe primul loc. În optimi, Olimpia Cluj a câștigat deja meciul tur cu 1-4 în deplasare. M-am uitat puțin pe site-ul UEFA și am observat că până în acest moment al competiției avem 2 românce în top 3 golghetere: Laura Rus (de la Appolon Limassol) cu 9 goluri și Cosmina Dușa (de la Olimpia Cluj) cu 8 goluri. Abia aștept un golghetter în Liga Campionilor și la băieți. Dar până se va întâmpla asta, eu zic să le susținem pe fetele de la Cluj. Cheapeau!

Speranțele mele legate de un golghetter în Liga Campionilor de la o echipă românească se leagă de Rusescu și Kapetanos. CRF Cluj are până acum 49 de goluri înscrise în competițiile UEFA deci deseară ar putea să îl înscrie pe al 50-lea. În schimb, Steaua a marcat în meciul precedent prin Chiricheș al 350-lea gol în toate competițiile europene.

CFR este pe locul doi în grupă, cu 4 puncte și joacă la Cluj cu Galatasaray. Cu o victorie, CFR are șanse mari să continue în Liga Campionilor și cu un egal își asigură locul 3, locul care duce în Liga Europa.

Steaua este pe primul loc în grupă, cu 7 puncte, și joacă la Molde în Norvegia. Cu o victorie, Steaua își cam asigură primul loc în grupă.

De tare multă vreme nu ne-am putut lăuda cu rezultatele din Europa la nivel de fotbal. Poate din 2006, de la dubla dintre Steaua și Rapid în Cupa UEFA. Și cu o mică speranță cu Urziceniul care a făcut 8 puncte în Liga Campionilor. Deci ar trebui să ne bucurăm de zilele astea și să susținem echiple românești.

Cum zicea și Chinezu, ‘respectul nostru l-aţi câştigat deja, hai să câştigaţi şi meciul‘!

продвижение сайтов faqпрограмма взломать пароль вай файкак взломать пароль вай фай с андроидкредитные карты без справок спбbetway online casinoбумага дорогого сортатанзани¤ туроператоральфа банк кредитная карта измененияденьги в долг в самаребанк михайловский кредит наличнымингоро нгороbirthday celebrations caricaturistчастный предприниматель украинаколлекция аксессуаров для ваннойиндексация страниц в яндексебатареи отопления дизайнерскиестроительство домов в сочианализ внешних ссылок3d очкиподдержка и продвижение сайтовдома продажа фото ценыобразец заполнения справки в бассейнчехол Peugeot

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

One thought on “3 motive de mândrie pentru microbiști

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.