De Dragobete, iubește românește!

Pentru a rezona cât mai bine cu spiritul sărbătorii de Dragobete, Clubul Studențesc Liberal Bihor și Tineretul Liberal Oradea au organizat o seară de neuitat pentru membri și simpatizanți, care au răspuns în număr mare invitației de a trece pragul localului Black Eagle Pub.

Dragobete TNL Bihor

Astfel, peste 40 de cupluri de studenți și tineri s-au conformat tradiției, consimțind în prezența unui “ofițer de stare civilă” la încheierea unei căsătorii de o zi, evenimentul fiind “autentificat” prin eliberarea unui certificat de căsătorie și realizarea unei fotografii artistice înrămate care să le amintească îndrăgostiților de acest moment special.

Mai multe premii-supriză au răsplătit o parte dintre cele mai îndrăznețe cupluri, cel mai norocos dintre ele fiind recompensat cu o cina romantică oferită de Restaurantul Romanada.

Author:

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.