De Dragobete, iubește românește!

Pentru a rezona cât mai bine cu spiritul sărbătorii de Dragobete, Clubul Studențesc Liberal Bihor și Tineretul Liberal Oradea au organizat o seară de neuitat pentru membri și simpatizanți, care au răspuns în număr mare invitației de a trece pragul localului Black Eagle Pub.

Dragobete TNL Bihor

Astfel, peste 40 de cupluri de studenți și tineri s-au conformat tradiției, consimțind în prezența unui “ofițer de stare civilă” la încheierea unei căsătorii de o zi, evenimentul fiind “autentificat” prin eliberarea unui certificat de căsătorie și realizarea unei fotografii artistice înrămate care să le amintească îndrăgostiților de acest moment special.

Mai multe premii-supriză au răsplătit o parte dintre cele mai îndrăznețe cupluri, cel mai norocos dintre ele fiind recompensat cu o cina romantică oferită de Restaurantul Romanada.

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.