Concluzii #vot2009

Anul acesta am urmarit strile si noutatile despre desfasurarea alegerilor exclusiv pe twitter si am avut ce citi… Conform uberVU au fost 360 de mesaje care contineau cuvantul cheie #alegeri si 262 ce contineau #dezbatere. #vot2009, mind cuvantul cheie pentru turul II nu a prea prins se pare el avand doar 11 aparitii pana la ora asta.

Oricum, pharm a fost amuzant si informativ in acelasi timp tot acest proces. Insa, dupa ce am stat o zi departe de rezultatul alegerilor (macar de ziua mea sa nu ma stresez cu politica), am ajuns la cateva concluzii…

1. Fara un partid puternic in spate esti varza (ex: Oprescu, Cernea, Hunor, Gigi, etc…);
2. In turul II a pierdut Geoana, nu a castigat Basescu. Mi-a placut mult discutia in care se sustinea ca daca Geoana ar fi plecat in concediu in ultimele 2 saptamani ar fi castigat. Oare ce era daca nu ar fi fost vizita la Vantu dinaintea dezbaterii???
3. Filmul cu “lovirea copilului” mai mult l-a ajutat pe Basescu decat l-a incurcat;
4. Desi campania era gata, Basescu a mai ajuns la multa lume prin interviul acordat lui Zoso;
5. Daca statea in opozitie, continua cu “Campania Bunului-Simt” si le zicea simpatizantilor sa voteze cum cred ei mai bine Antonescu lua lejer alegerile din 2014;
6. Am ramas cu o noua injuratura in vocabular: “Esti mai prost ca Geoana!”;
7. De furat au furat toti dupa cum zicea si Ponta: “Mecanismul lor de fraudare a functionat mai bine…”; asa ca e tot una pana la urma. Macar de-ar face treaba odata in loc sa se certe intre ei;
8. Am castigat o lada de bere de la Adi cu care aveam pariu de mai multi ani ca iese Basescu;

Si ultima, care este mai mult o dorinta sau speranta: dupa aceste alegeri sper ca oamenii din .ro sa inceapa sa se bazeze mai mult pe sursele online mfata de cele traditionale. Pentru ca intr-adevar sunt relevante si vin mult mai repede decat cele offline.

Share/Save/Bookmark

???????? ??????????? ??????? ?????????????? wi fi ?????? ????????? ?????????????????? ????????????? ??????????????? ?? ????????? ????????? ?????merit crystal girne??????? ????????? ? ???? ??? ???????? ? ??????????????? ?? ????????? ??????? ??????????????????? ?????? ? ???? qiwi??????? ?????? ?? ????????? ???????? ????? ???????? ????????? ????? ???????????? ???????? ??????????????? ?????????? ?? ???????????????? ? ???????????? ????????? ????????????????? ????? ?????????????????????? ????????????????????? ????? ? ??????seo ??????????? ? ??????????? ????????????? ??????? ? ?????? ?? ????????car cover vinylvibro masseurs??????????? ? ?????? topodin com??????? favicon ??????

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.