Surprize cu baschet

Săptămâna trecută CSM Oradea s-a instalat la conducerea ligii naționale de baschet, fiind singura formație cu 7 victorii din campionat. Cum între meciurile oficiale, cel de la Timișoara cu Timba și cel de la Oradea cu Giurgiu erau 10 zile, jucătorii au primit o surpriză – un amical cu Factum Sport Debrecen.

Meciul se va juca mâine, miercuri, 21 noiembrie de la ora 17:30 la Arena Antonio Alexe. Și se anunță ca o surpriză mai bună pentru fani decât pentru jucători. Intrarea va fi liberă iar formația din Debrecen are un bilanț general de 0-7 și se situează pe locul al 11-lea, ultimul în Ungaria. Sperăm deci să vedem spectacol. Și să vedem în acțiune și jucătorii care nu au evoluat foarte mult în meciurile oficiale.

Și tot ca o surpriză, pentru fanii baschetului, avem un concurs pe csm-oradea.ro: răspundeți corect la întrebare și puteți câștiga un tricou semnat de toți jucătorii din lotul echipei. Concursul îl găsiți aici. Baftă!

Următorul meci oficial, cel cu CSS Giurgiu va avea loc luni, 26 noiembrie. Și acest meci se anunță unul accesibil pentru CSM, cei din Giurgiu pierzând în ultima etapă cu 50-76 meciul disputat acasă în compania echipei U Mobitelco Cluj.

Ne vedem la sală, da? Hai CSM!

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.