Şcoala de toamnă a TNL Bihor

Școala de toamnă s-a născut din dorința de a oferi tinerilor liberali bihoreni un cadru organizat de instruire cu privire la subiecte precum cunoașterea valorilor și principiilor liberale, promovarea acestora în rândul tinerilor sau înțelegerea modului practic de funcționare a unui partid politic. Școala de toamnă 2012 este ediția cu numărul 2, în perioada 7-9 octombrie 2012, în aceeași locație, având loc prima ediție sub sloganul ”Altfel 2012”.

Ca urmare a feedback-ului extrem de pozitiv ca urmare a primei ediții, s-a hotarât la nivel de județ continuarea acestui proiect ce își propune să devină astfel o adevarată tradiție. Anterior stabilirii programului celei de-a doua ediții, tinerii liberali bihoreni au fost consultați cu privire la așteptările lor de la acest proiect precum și ce teme doresc să fie incluse. La cerea acestora a fost introdusă o sesiune specială cu privire la valorile tradiționale liberale în contextul secolului XXI și evoluția acestora de-a lungul timpului intitulată ”Repere istorice în evoluția Partidului Național Liberal” fiind abordată inclusiv istoria locală a filialei Bihor.

Pe parcursul evenimentului, tinerii liberali au putut interacționa cu liderii PNL din Bihor:
– Cornel Popa, președinte al Consiliului Județean Bihor;
– Ilie Bolojan, primar al municipiului Oradea;
– Mircea Mălan, viceprimar al municipiului Oradea;
– Florica Cherecheș, deputat din partea Colegiului 9, Oradea;
– Ioan Cupșa, deputat din partea Colegiului 8 Oradea.

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.