Incursiune în lumea mâncării ”fast-casual”
Asta am aflat ieri la American Grill din Oradea. În cadrul unui eveniment simpatic, help am aflat c? pentru burgeri se prime?te ?i se macin?, buy viagra în fiecare diminea??, viagra carne proasp?t? care trebuie s? corespund? exact cerin?elor sau se restituie m?cel?riei. Carnea este 100% vit?, niciodat? congelat?. Pentru Cheesesteak se folose?te antricot de vit? iar pentru sandwich-urile cu pui se folose?te piept macerat timp de 12 ore ?i prepr?jit pe un grill cu roc? vulcanic?. Cartofii sunt fresh, pr?ji?i în coaj?. Practic în tot meniul American Grill nu exist? produse semipreparate iar de aceea exist? un timp de a?teptare între 7 ?i 17 minute.
?i adev?rul este c? între o discu?ie cu Daniela, Lili?or, Ioana, Ton? ?i o bere rece, nici nu sim?i cum trec acele minute. Nu a?tep?i la fel de mult ca la un restaurant ?i ai parte de o atmosfer? mult mai relaxat? dar ?tii c? prime?ti ingrdiente de calitate. Eu cel pu?in sunt un fan. Chiar dac? mai nou trebuie s? m? împart între ei ?i cei de la Subway. :p
Nu ?tiu câ?i dintre voi a?i urm?rit serialul Fresh Prince, dar pe mine m-a f?cut maxim de curios s? încerc un anume sandwich:
?i când am v?zut meniul de la American Grill am fugit s? îl încerc. ?i de atunci, chiar dac? am încercat ?i alte variante din meniu între timp, tot asta îmi comand. Yummmy!
PS: nu uita?i s? cere?i ?i extra bacon. :p
Dar voi încerca ?i variantele mexicane. Cine ?tie, poate îmi schimb preferin?ele.
Despre American Grill Oradea
Istoria American Grill începe pe 11 mai 2012, când doi fra?i, Bogdan ?i C?lin, au deschis American Grill într-un spa?iu limitat, cu servire to-go, dorind s? aduc? burgerul autentic american în Oradea. Iar în doar 4 zile de la deschidere au ?i vândut burgerul cu num?rul 400.
Pe 22 Noiembrie 2013 se deschide noul restaurant American Grill de pe str. Vasile Alexandri iar de atunci ?i pân? azi, ne ofer? cei mai buni burgeri din ora?.