1 Iunie ECO la Oradea

Pe 5 iunie e Ziua Mediului așa că weekend-ul premergător va fi sărbătoare mare în Oradea. Ar fi și culmea ca tocmai Capitala Verde a României să nu celebreze Ziua Mediului.  

Umbrela Verde va fi prezentă în Oradea cu un cort pe strada Independenței, un concurs de amenajat spațiile verzi și un concert genial: Guess Who și ROA, Sâmbătă în parcarea de pe strada Independenței de la ora 20:00.

Înscrierea la concurs se face prin trimiterea unei fotografii cu spațiul verde din fața blocului amenajat cât mai frumos la adresa de mail: mircea.stejeran@oradea.ro. Juriul este format din primarul Ilie Bolojan, reprezentanți ai autorităților de Mediu și membri ai echipei Umbrela Verde. Ei vor acorda o notă între 1 și 10 fiecărui spațiu verde înscris în concurs, iar primii clasați vor fi vizitați de comisie. Premiile sunt: un foișor de grădină pentru locul I, o mașină de tuns iarba pentru locul II și un set de grădinărit pentru locul III. Spor la amenajat!

Capitala Verde a României este un proiect derulat de Umbrela Verde (program al URBB – Tuborg România), în parteneriat cu Ministerul Mediului și Pădurilor.  

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

4 thoughts on “1 Iunie ECO la Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.