1 Iunie ECO la Oradea

Pe 5 iunie e Ziua Mediului așa că weekend-ul premergător va fi sărbătoare mare în Oradea. Ar fi și culmea ca tocmai Capitala Verde a României să nu celebreze Ziua Mediului.  

Umbrela Verde va fi prezentă în Oradea cu un cort pe strada Independenței, un concurs de amenajat spațiile verzi și un concert genial: Guess Who și ROA, Sâmbătă în parcarea de pe strada Independenței de la ora 20:00.

Înscrierea la concurs se face prin trimiterea unei fotografii cu spațiul verde din fața blocului amenajat cât mai frumos la adresa de mail: mircea.stejeran@oradea.ro. Juriul este format din primarul Ilie Bolojan, reprezentanți ai autorităților de Mediu și membri ai echipei Umbrela Verde. Ei vor acorda o notă între 1 și 10 fiecărui spațiu verde înscris în concurs, iar primii clasați vor fi vizitați de comisie. Premiile sunt: un foișor de grădină pentru locul I, o mașină de tuns iarba pentru locul II și un set de grădinărit pentru locul III. Spor la amenajat!

Capitala Verde a României este un proiect derulat de Umbrela Verde (program al URBB – Tuborg România), în parteneriat cu Ministerul Mediului și Pădurilor.  

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

4 thoughts on “1 Iunie ECO la Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.