MJ Flash Mob

Tot am incercat sa evit sa scriu despre MJ dar se pare ca nu reusesc. Am zis sa nu fiu si eu inca unul care isi face imagine pe seama sa. Dar azi am gasit pe net un film cu un Flash Mob organizat in Stockholm si care m-a lasat masca. Nu cred ca exista persoana la momentul actual care sa starneasca asa ceva. Poate doar Madonna. Genial:

Share/Save/Bookmark

???????? ??????? ? ????????? ??????? ???????? ?????? ? ????????? ????????? ??? ?????? ??????? ??? ???????? ??????? ???? ????? ????????merit lefkosaenglish in arabic translationaltezzatrevel?????? ????? ?????? ????????? ???????? ?????? ??????????? ?????? ? ???? ? ???????????? ? ????????wedding ceremony caricature maker?????? ????? ????????????? ??????????? ??????? ??? ????????????? ?????? ??????????????? ????????? ??????????????? ?????????? ?? ?????? ??????????????? ??? ????????????? ??????? ?????? ??????????????? ????? 001-??/???????????? ???????

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

2 thoughts on “MJ Flash Mob

 • Tuesday, 08.09.2009, 11:10 at 11:10
  Permalink

  cum adica "plantati"?…de catre cine? :p

  Reply
 • Tuesday, 08.09.2009, 10:47 at 10:47
  Permalink

  Pariu ca mai bine de jumate din cei care au dansat acolo au fost "plantati"? 😀 Scuza-mi scepticismul…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.