Eu cu cine votez?

In plina campanie electorala si scandal guvernamental am dat peste o simulare electorala prezidentiala foarte interesanta la Marius. Iata cum se pune problema…

Exist? trei candida?i:

Candidatul A: are legaturi cu niste politicieni corupti, cialis se bazeaza in orice actiune pe conjunctia astrelor. A avut doua relatii extraconjugale. Fumeaza foarte mult si bea intre 8 si 10 pahare de martini pe zi.

Candidatul B: a fost dat afara din functie de doua ori, doarme pana la amiaza, a fumat opiu în tinerete si bea un sfert de litru de whisky in fiecare seara.
Candidatul C: este sportiv medaliat si erou de razboi. Este vegetarian, bea bere ocazional si este un mare iubitor de animale.
Pe care îl alege?i?

Exista si numele fiecaruia dintre cei 3, dar ar fi bine sa decidzi inainte pe cine votezi. Numele candidatiolor sunt:

Deci, pe cine ati ales?

??????????? web ??????????? ???????? ?? imei ????????? skype ?? ??????????? ????????? ????? ???????kumarhane oyunutranslator english chinese???????? ?????????? ?????? ?? ????????? ? ???????? ?????????¤ ????? ???????????? ????? ?????? ??????????? ? ?????? ? ????????????? ?????? ? ???? ??????????korean text translaton????????? ?? ???? ?????????????????? ????????? ?? ??????? ??????????? ???????? ???????????? ?????????????????????? ?? ?????????? sip????????? ??????? googlesex toys pas chere????????? ??????????? ????? ??????????? ??? ???????? ??????? ??????? ????????? ????????? ?????????? ?????? ????? seo ??? ????????? ???????????????? ???????Apple iPhone

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.