Cand am simtit cercetasia?

Incercand sa raspund provocarii de pe site-ul UP11 mi-am raspus si mie acestei intrebari: “cand am simtit intr-adevar cercetasia?”.
TU cand ai simtit cercetasia?
In vara anului 2007 am avut ocazia sa fiu unul din cei 18 romani prezenti la a 21-a Jamboree Mondiala din Anglia. Atunci a fost momentul in care am realizat ca voi fi cercetas tot restul vietii. Chestiile memorabile nu s-au oprit pe tot parcusul evenimentului.

Eram 10.000 de IST care mancam impreuna in cel mai mare restaurant temporar, viagra restaurant care a intrat in cartea recordurilor.

Evenimentul a fost deschis de Printul William si a Ducelui de Kent.

Eram 40.000 de oameni in cel mai rapid ridicat oras, search isprava de asemenea introdusa in cartea recordurilor.

De rasarit, am avut conexiune live cu Statia Spatiala Internationala.

Am descoperit ca printre cercetasii deveniti celebri se numara fostul premier britanic Tony Blair, fostul presedinte francez Jacques Chirac, presedintele american George W. Bush, fotbalistul David Beckham, interpretul si compozitorul Paul McCartney, regizorul Steven Spielberg sau regele Suediei, Carl XVI Gustaf.

Am cunoscut o gramada de lume atat din tara cat si din restul lumii.

Am gustat mancare din fiecare tara reprezentata la eveniment.(216 tari si teritorii :P)

Mi-am facut multi prieteni cu care sunt convins ca voi ramane prieten pentru ca momentele petrecute acolo ne vor uni mereu. Stiti voi ce zic. Asa-i Cristi? Asa-i Ioana? Asa-i Stef?

Urmeaza RoverWay 2009 in Islanda. Nu stiu de ce presimt ca acolo va fi urmatorul moment in care voi “simti” cercetasia. Sper sa ne vadem cat mai multi pe acolo…

??????? ? ??????????? ? ?????????? ?????????? ???????? ????? ??????????? ???????? ????????????????? wifi ??????????? ?? ???? ???????????merit crystal girne????????? ?????? ???????????????? ??? ? ??????????? ?????? ? ????????? ????? ?????? ?????????????? ?????¤ ??? 2015?????????? ????????? ????? ????????? ??????????????? ?????????? ???????? ? ??????????????? ??????????????? ????????????? ????????????? ?????????? ???? ??????? ? ?????? ??????????????? ??????? ???????????????? ? ?????????? ????????????? ????????????lingerie tres sexy pas cher????????? ???????????????????? ?????????? ???????????? ????????????????????? akenori 1080 x???????

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

4 thoughts on “Cand am simtit cercetasia?

 • Tuesday, 11.11.2008, 12:59 at 12:59
  Permalink

  🙂 pacat ca nu ai simtit cercetasia si in campuri locale/ nationale…sa inteleg ca cercetasia din Romania “nu se simte”?

  Reply
 • Tuesday, 11.11.2008, 19:49 at 19:49
  Permalink

  Eu n-am fost in campuri … globale 🙂 In schimb, am simtit cercetasia in fiecare camp pe care l-am facut cu cercetasii de la Alba, si de fiecare data cand am avut un grup nou de pusti enervanti si pe nicaieri care dupa 4 – 5 zile de camp au devenit cei mai buni prieteni mi-am adus aminte de ce fac ce fac.

  Se simte si la noi 😛

  Reply
 • Wednesday, 12.11.2008, 13:38 at 13:38
  Permalink

  Nu zic ca nu se simte si la noi, dar pana acum cel mai mult am simtit-o atunci. Chiar daca a fost de asemenea placut sa fac catarari pe masa sau sa fac dus la izvorul inghetat in Retezat, sau sa gonesc ursi in Harghita. Momentul cel mai memorabil legat de cercetasi a fost cel mentionat in articol.

  Reply
 • Monday, 17.11.2008, 18:46 at 18:46
  Permalink

  asa-i, Bogdan 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.