Bărbați vs. Femei: vorbitul

- Darling, how should I dress today? - - FastDacă nu ați avut discuții despre culori cu partenerul/partenera, sigur ați avut discuții care au pornit de la anumite cuvinte sau expresii. În principal, cineva a înțeles greșit ce voia să zică celălalt. Un răspuns greșit la o simplă întrebare – “Dragă, mă fac blugii ăștia să par grasă?” – poate porni un adevărat război. 😛

Toate acestea țin doar de modul diferit de exprimare pe care femeile le au față de bărbați.

Bărbații vorbesc despre fapte iar singurul motiv pentru care pun o întrebare sau împărtășesc ceva cu cineva este speranța că acea persoană le va putea da o soluție. Femeile vorbesc despre sentimente iar scopul este de a se apropia de interlocutor. Dar bărbații și femeiile nu doar vorbesc diferit, ci și ascultă în moduri diferite. Am pregătit o scurtă compilație cu Mark Gungor și Allan Pease care sper să vă lămurească despre modul diferit în care vorbesc și ascultă femeile și bărbații:

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

7 thoughts on “Bărbați vs. Femei: vorbitul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.