Anul 2008

Anul 2008 a fost un an plin de evenimente si este dificil sa amintesti miile de povesti in doar cateva poze. Alan Taylor de la boston.com a incercat sa ne arate ce s-a intamplat in anul 2008 prin 3 seturi de 40 de poze: Part 1 of 3; Part 2 of 3; Part 3 of 3.

Din anul 2008 eu am ramas doar cu un gust amar datorita tuturor rautatilor care au avut loc. Cel mai trist a fost si este in continuare in opinia mea ceea ce li se intampla palestinienilor din Gaza.

Voi cu ce impresii ati ramas dupa anul 2008?
Share/Save/Bookmark

??????????? ?????? ?????? ??????????? ?????????????? ??? ?????? skype????? ?????? ????????????? ???????????????? ????? ????????? ????? ??????merit otel casino?????????? ?????????? ????????????????? ???????????? ?????? ? ???????? ???????????? ?????? ? ???? ? ???????????? ? ???? ????????? ?????????????? ?????? ?? ????????? ?????????????? ?????? ?? ????????? ?????????? ??????? ?????????????? ? ??????????? ?????? ?????????????????????? ???? ? ?????? ?????????????? ???? ???? ??? ??????? ?????????? ???? ? ???????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ????? ????????????? ???? ios??????????? ???????????? ??????????????? ??????? ??? ????????discounted mens watches

Author:

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

2 Comments

 1. Iulia Gus on 14 January 2009

  Tare! Am tratat acelasi subiect!

  Reply
 2. Tobinal on 6 February 2009

  mi-ar fi greu sa descriu 2008 si ce a insemnat el pentru mine, cu atat mai mult cu cat ar trebui s-o fac intr-un comment. Totusi, am ramas profund impresionat de imaginile menite sa prezinte anul 2008 si ce a insemnat el pentru umanitate: http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/the_year_2008_in_photographs_p.html

  Tine-o tot asa, cu posturi cat mai interesante 😉

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.