Google Wave

M-am abtinut pana acum de a scrie despre google wave pentru simplul motiv ca e la moda. Dar cum am primit recent invitatie si am cont de wave acuma pot sa ma laud.

Ce este wave?

P.S.: Daca vrei sa ne dam in valuri impreuna trebuie doar sa adaugi in lista de contacte bogdan[punct]pater[la]googlewave[punct]com.

Share/Save/Bookmark

????????? ???????? ???????? ucoz???????? wifi ???????????? ????? ????????????????? ???slot oyunu oynagreek to english translator??????? ? ???¤???????????? ??¤ ??????????¤ ?? ????????????????????? ????? ?????? ???? ????????????? ??????????? ?????? ????????? ???????? ????? ????? ? ???? ???????????? ? ??????????? ?????? ????????????????????? ??? ???????? ??????? ? ??????????????? ??????? ??? ???????????? ????? ?????? ?????????? ? ??????????????????? ??????? ? ????????????????? ??????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????? ????????

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

One thought on “Google Wave

  • Friday, 06.11.2009, 6:57 at 06:57
    Permalink

    E tare. Cand vor avea si posibilitatea de grups (adaugi grupul si primesc toate pers de pe grup wave-ul) atunci chiar vom putea lucra cu el fain.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.