Star Wars: The Force Awakens la Cortina Digiplex

„STAR WARS: THE FORCE AWAKENS” – cel mai recent film din franciza epică științifico-fantastică promite să aducă Forța și mai aproape de fanii adevărați. În regia lui J.J. Abrams, pelicula este o continuare a faimoasei saga creată de George Lucas, dar de data aceasta acțiunea se petrece la 30 de ani distanță de la episodul al șaselea al seriei, „Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi”, lansat în 1983.

Filmul „Star Wars: Trezirea Forței” are premiera pe 18 decembrie 2015 la Cortina Cinema Digiplex, fiind proiectat în format 3D. Biletele s-au pus deja în vânzare.

OSC_Star-Wars_fb-post

În perioada 18 – 31 decembrie 2015, proiecția filmului poate fi vizionată la orele 12:00, 14:40, 17:20, 20:00 și 22:40.

„Star Wars” reprezintă o amplă saga despre spațiul cosmic, inițial conceput de George Lucas, și care cuprinde aventurile unor variate personaje fantastice într-o galaxie îndepărtată, acum mult, mult timp. Seria a debutat cu un prim film în 1977, urmat de alte două, la o distanță de trei ani fiecare, care au generat un adevărat fenomen internațional, dând naștere unei bogate culturi a fanilor.

În spiritul popularității trilogiei, la peste un deceniu distanță, a fost creată o continuare de trei episoade, a cărei acțiune se petrece înaintea primei serii. Încasările au fost pe măsura succesului: în 2008, la capătul a șase episoade, saga „Star Wars” adunase câștiguri de 4,3 miliarde de dolari, fiind a treia cea mai bine vândută serie cinematografică, după francizele „James Bond” și „Harry Potter”.

Episodul al șaptelea al francizei „Războiul Stelelor: Trezirea Forței” este regizat de J.J. Abrams și îi are în distribuție pe Harrison Ford, Daisy Ridley, Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Peter Mayhew, Gwendoline Christie, Oscar Isaac și Simon Pegg.

Pentru rezervări on-line, accesați link-ul: http://oradeashoppingcity.ro/ro/program
REZERVĂRI la telefon: 0755 33 22 11, 0359 17 30 44, 0359 17 30 33, 0359 17 30 55.
Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul www.oradeashoppingcity.ro sau pe facebook.com/OradeaShoppingCity.

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.