Star Wars 3D

Am fost la Star Wars – Ep. I The Phantom Manace 3D. 😀
Mersi Sabina, Odeon și TVR2!!!
Foarte simpatic evenimentul: am avut Dark Vader și Obi Wan Kenobi, săbii Jedi, băuturi stelare și Star Wars 3D. Ce poți să vrei mai mult?

‘Ală negru de respira greu’ chiar respira greu. M-am și speriat când am auzit respirația lui în ceafă.
Organizatorii au inventat chiar și un cocktail pentru eveniment, ca să arate a băutură din viitor, pe bază de vodcă, bere și sirop de mentă. Destul de ciudat și interesant în același timp.
Filmul, genial. Doar e Star Wars. Păcat că nu a fost și mai 3D. Mă refer 3D în genul Avatar. Dar având în vedere că e episodul meu preferat am trecut peste. M-am bucurat să îl revăd pe Jar Jar: cel mai tare personaj din toată seria. Amuzant, împiedicat pe alocuri, cu suflet mare și care își face treaba până la urmă. Parcă îmi aduce aminte de mine. 😛

Concluzia ar fi să nu vă așteptați la foarte mult 3D de la film, dar să mizați pe o reîntâlnire cu personajele voastre preferate. În caz că nu ați mai văzut filmul până acum, puteți citi la Sabina cum a fost pentru ea prima incursiune în universul Star Wars.

May the force be with you!

вход в адвордскак взломать страницу в одноклассниках с телефонабесплатно взломать wifiальфа банк дополнительная кредитная картаmerit crystalanniversary carucaturesтанзани¤ оз натронактуальность кредитования малого и среднего бизнесадельта банк получить кредитную картубыстрый займ читасрочно нужны деньги барнаулKolkata escortсотейник ценачерногория отдых цены 2015 из харьковаcaricatures from photosпродвижение сайта гостиницконвектор jpgсимптомы микоплазмоза у женщинпутевки в африкуdistribution press releaseметаллические гаражные воротацена на видеозвонокпродвижение сайтов

Author:

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

2 Comments

  1. Cristian on 9 February 2012

    NU STIAM CA IN EP 1 EXISTA SI PERSONAJE BP SI DP. NIIIIICE!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.