Star Wars 3D

Am fost la Star Wars – Ep. I The Phantom Manace 3D. 😀
Mersi Sabina, Odeon și TVR2!!!
Foarte simpatic evenimentul: am avut Dark Vader și Obi Wan Kenobi, săbii Jedi, băuturi stelare și Star Wars 3D. Ce poți să vrei mai mult?

‘Ală negru de respira greu’ chiar respira greu. M-am și speriat când am auzit respirația lui în ceafă.
Organizatorii au inventat chiar și un cocktail pentru eveniment, ca să arate a băutură din viitor, pe bază de vodcă, bere și sirop de mentă. Destul de ciudat și interesant în același timp.
Filmul, genial. Doar e Star Wars. Păcat că nu a fost și mai 3D. Mă refer 3D în genul Avatar. Dar având în vedere că e episodul meu preferat am trecut peste. M-am bucurat să îl revăd pe Jar Jar: cel mai tare personaj din toată seria. Amuzant, împiedicat pe alocuri, cu suflet mare și care își face treaba până la urmă. Parcă îmi aduce aminte de mine. 😛

Concluzia ar fi să nu vă așteptați la foarte mult 3D de la film, dar să mizați pe o reîntâlnire cu personajele voastre preferate. În caz că nu ați mai văzut filmul până acum, puteți citi la Sabina cum a fost pentru ea prima incursiune în universul Star Wars.

May the force be with you!

вход в адвордскак взломать страницу в одноклассниках с телефонабесплатно взломать wifiальфа банк дополнительная кредитная картаmerit crystalanniversary carucaturesтанзани¤ оз натронактуальность кредитования малого и среднего бизнесадельта банк получить кредитную картубыстрый займ читасрочно нужны деньги барнаулKolkata escortсотейник ценачерногория отдых цены 2015 из харьковаcaricatures from photosпродвижение сайта гостиницконвектор jpgсимптомы микоплазмоза у женщинпутевки в африкуdistribution press releaseметаллические гаражные воротацена на видеозвонокпродвижение сайтов

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

2 thoughts on “Star Wars 3D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.